Giriş Kayıt
Kirina Mano

Kirina Mano (38)


Oyuncu

Kirina Mano, 28 Temmuz 1978 Matsue, Japonya doğumlu oyuncu. Bullet Ballet (1998), Adorenarin doraibu (1999), 8½ Kadın (1999), (1998) Tokyo Eyes (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1978
Doğum Yeri: Matsue, Japonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Oyuncu 6.5 6
2000 22 Dram Oyuncu 7.1 68
2000 22 Suç Oyuncu 7.6 10

8½ Kadın
1999 21 Komedi Oyuncu 5.8 3,365
1999 21 Komedi Oyuncu 7.1 746
1998 20 Dram Oyuncu 7.2 201
1998 20 Suç Oyuncu 7.1 1,664
1998 20 Komedi Oyuncu 6.8 1,226
1997 19 Gizem Oyuncu 7.5 429
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017