Giriş Kayıt
Vic Manni

Vic Manni


Oyuncu, Dublör

Vic Manni, oyuncu, dublör. Çılgın İkili (1995) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Victor Manni
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mezuniyet Günü
2008 Komedi Oyuncu 4.9 3,636
2005 Aksiyon Oyuncu 6.0 60,570
2001 Biyografi Oyuncu 6.8 84,518

60 Saniye
2000 Aksiyon Oyuncu 6.5 234,580

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 203,333
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 350,984

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 191,312

Cennette Tuzak
1994 Macera Oyuncu 5.9 10,285

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,415

Son Görev
1991 Aksiyon Oyuncu 7.0 81,827
1991 Komedi Oyuncu 7.2 2,048

Kaçış
1990 Aksiyon Dublör 5.4 2,589
1989 Suç Oyuncu 5.9 1,001

Manyak Polis
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 10,973

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 92,745
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,752) Vikings (2,471) Black Mirror (2,208) Counterpart (2,009) Bron/Broen (1,781) Legends of Tomorrow (1,415) Supernatural (1,153) Altered Carbon (1,024) The Alienist (1,015) Blindspot (899)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018