Giriş Kayıt
Vic Manni

Vic Manni


Oyuncu, Dublör

Vic Manni, oyuncu, dublör. Çılgın İkili (1995) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Victor Manni
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mezuniyet Günü
2008 Komedi Oyuncu 4.9 3,636
2005 Aksiyon Oyuncu 6.0 61,096
2001 Biyografi Oyuncu 6.8 85,343

60 Saniye
2000 Aksiyon Oyuncu 6.5 237,305

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 205,760
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 355,375

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 195,301

Cennette Tuzak
1994 Macera Oyuncu 5.9 10,285

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,415

Son Görev
1991 Aksiyon Oyuncu 7.0 82,927
1991 Komedi Oyuncu 7.2 2,048

Kaçış
1990 Aksiyon Dublör 5.4 2,589
1989 Suç Oyuncu 5.9 1,001

Manyak Polis
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 11,440

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 94,211
Dizi Altyazıları
Westworld (6,821) The 100 (3,202) The Expanse (2,641) La casa de papel (1,953) The Crossing (1,659) Colony (1,502) 12 Monkeys (1,206) Genius (1,056) Into the Badlands (1,037) Vikings (1,034)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018