Giriş Kayıt
Vic Manni

Vic Manni


Oyuncu, Dublör

Vic Manni, oyuncu, dublör. Çılgın İkili (1995) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Victor Manni
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 6.0 58,980
2001 Biyografi Oyuncu 6.8 81,223

60 Saniye
2000 Aksiyon Oyuncu 6.5 224,492

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 194,047
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 333,068

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 179,487

Cennette Tuzak
1994 Macera Oyuncu 5.9 10,285

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,415

Son Görev
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 77,984
1991 Komedi Oyuncu 7.2 2,048

Kaçış
1990 Aksiyon Dublör 5.4 2,589
1989 Suç Oyuncu 5.9 1,001

Manyak Polis
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 9,945

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Oyuncu 6.4 88,022
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,781) Supernatural (7,508) The Expanse (4,631) Vikings (4,165) The Big Bang Theory (3,731) Suits (3,336) Legion (3,313) The Blacklist (3,208) Arrow (3,045) Sherlock (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017