Giriş Kayıt
Vic Manni

Vic Manni


Oyuncu, Dublör

Vic Manni, oyuncu, dublör. Çılgın İkili (1995) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Victor Manni
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 6.0 59,274
2001 Biyografi Oyuncu 6.8 81,832

60 Saniye
2000 Aksiyon Oyuncu 6.5 226,527

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 195,738
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 336,538

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 181,811

Cennette Tuzak
1994 Macera Oyuncu 5.9 10,285

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,415

Son Görev
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 78,689
1991 Komedi Oyuncu 7.2 2,048

Kaçış
1990 Aksiyon Dublör 5.4 2,589
1989 Suç Oyuncu 5.9 1,001

Manyak Polis
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 10,412

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Oyuncu 6.5 88,877
Film Altyazıları
Gold (2,496) Get Out (1,648) Personal Shopper (1,533) Logan (1,411) Silence (1,269) The Age of Shadows (962) Split (914) La La Land (877) Rings (840) The Fate of the Furious (773)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,887) The Flash (4,290) Into the Badlands (3,149) Gotham (2,199) The Blacklist (1,768) Fargo (1,677) The Last Kingdom (1,405) Vikings (1,381) Game of Thrones (1,380) Billions (1,186)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017