Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Vic Manni

Vic Manni


Oyuncu, Dublör

Vic Manni, oyuncu, dublör. Çılgın İkili (1995) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Victor Manni
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 6.0 58,766
2001 Biyografi Oyuncu 6.8 80,783

60 Saniye
2000 Aksiyon Oyuncu 6.5 223,177

Devlet Düşmanı
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 192,935
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 330,687

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Oyuncu 6.8 178,038

Cennette Tuzak
1994 Macera Oyuncu 5.9 10,285

Manyak Polis 3
1993 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,415

Son Görev
1991 Aksiyon Oyuncu 6.9 77,526
1991 Komedi Oyuncu 7.2 2,048

Kaçış
1990 Aksiyon Dublör 5.4 2,589
1989 Suç Oyuncu 5.9 1,001

Manyak Polis
1988 Aksiyon Oyuncu 6.0 9,945

Sosyete Polisi 2
1987 Aksiyon Oyuncu 6.4 87,357
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017