Giriş Kayıt
Farhad Mann

Farhad Mann


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Farhad Mann, yönetmen, senarist, yapımcı. Bahçıvan 2 (1996), Painkiller Jane (2007), Devil's Diary (2007), The Listener (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yönetmen 5.7 26
2016 Romantik Yönetmen    

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Yönetmen 7.1 2,900
2010 Macera Yapımcı
Yönetmen
   
2009 Suç Yönetmen 6.8 6,951

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen 8.1 7,160

Kayıp Hazine
2008 Macera Yönetmen    
2007 Dram Yönetmen 5.0 1,123
2007 Aksiyon Yönetmen 5.8 2,581
1998 Aksiyon Yönetmen 4.1 3,700
1997 Dram Yönetmen 6.8 88

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Yönetmen
Senarist
2.4 8,011
1995 Dram Yönetmen 3.0 470
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,102) Stronger (4,069) Dunkirk (3,051) Loving Vincent (1,894) American Made (1,622) Flatliners (1,595) It (1,590) Kingsman: The Golden Circle (1,452) Mother! (1,338) The Foreigner (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,033) Mr. Robot (6,621) Shameless (5,616) Game of Thrones (3,274) Manhunt: Unabomber (2,752) Peaky Blinders (2,672) Designated Survivor (1,489) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,278) Supernatural (1,170)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017