Giriş Kayıt
Farhad Mann

Farhad Mann


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Farhad Mann, yönetmen, senarist, yapımcı. Bahçıvan 2 (1996), Painkiller Jane (2007), The Listener (2009), (2008) Murdoch Vakaları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Yönetmen    

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Yönetmen 7.2 2,744
2010 Macera Yapımcı
Yönetmen
   
2009 Suç Yönetmen 6.8 6,825

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen 8.1 6,697

Kayıp Hazine
2008 Macera Yönetmen    
2007 Dram Yönetmen    
2007 Aksiyon Yönetmen 5.8 2,581

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Yönetmen
Senarist
2.4 8,011
1995 Dram Yönetmen 3.0 445
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017