Giriş Kayıt
Farhad Mann

Farhad Mann


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Farhad Mann, yönetmen, senarist, yapımcı. Bahçıvan 2 (1996), Painkiller Jane (2007), The Listener (2009), (2008) Murdoch Vakaları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Romantik Yönetmen    

Bakıcım Bir Vampir
2011 Aksiyon Yönetmen 7.2 2,806
2010 Macera Yapımcı
Yönetmen
   
2009 Suç Yönetmen 6.8 6,868

Murdoch Vakaları
2008 Suç Yönetmen 8.1 6,879

Kayıp Hazine
2008 Macera Yönetmen    
2007 Dram Yönetmen    
2007 Aksiyon Yönetmen 5.8 2,581
1997 Dram Yönetmen 6.8 88

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Yönetmen
Senarist
2.4 8,011
1995 Dram Yönetmen 3.0 445
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017