Giriş Kayıt
Danny Mann

Danny Mann (66)


Oyuncu, Senarist

Danny Mann, 28 Temmuz 1951 doğumlu oyuncu, senarist. Babe (1995), Babe Şehirde (1998), Çılgın Dostlar 3 (2010), (2009) Yukarı Bak (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1951
Diğer Bir İsmi: Daniel Man | Danny Man | Daniel Mann
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Hırsız 3
2017 66 Animasyon Oyuncu 6.3 73,306

Şarkını Söyle
2016 65 Animasyon Çeşitli 7.1 97,994

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 65 Animasyon Oyuncu 6.5 145,096

Minyonlar
2015 64 Animasyon Oyuncu 6.4 178,399

Ters Yüz
2015 64 Animasyon Oyuncu 8.2 481,311

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 63 Animasyon Oyuncu 6.0 14,205

Çılgın Hırsız 2
2013 62 Animasyon Oyuncu 7.4 325,021

Uçaklar
2013 62 Animasyon Oyuncu 5.7 38,312

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 62 Animasyon Oyuncu 7.3 271,107
2012 61 Animasyon Oyuncu 7.7 3,251

Loraks
2012 61 Animasyon Oyuncu 6.4 85,790
2012 Macera Oyuncu 8.4 67

Neşeli Ayaklar 2
2011 60 Animasyon Oyuncu 5.9 36,332
2011 60 Animasyon Oyuncu 7.2 3,124

Çılgın Dostlar 3
2010 59 Animasyon Oyuncu 5.2 6,748

Oyuncak Hikayesi 3
2010 59 Animasyon Oyuncu 8.3 635,924

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 11,153

Köfte Yağmuru
2009 58 Animasyon Oyuncu 7.0 173,757

Yukarı Bak
2009 58 Animasyon Oyuncu 8.3 784,771
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 368

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 57 Animasyon Oyuncu 7.7 99,640

Çılgın Dostlar 2
2008 57 Animasyon Oyuncu 5.6 15,355
2008 57 Animasyon Oyuncu 6.7 1,162

Horton
2008 57 Animasyon Oyuncu 6.8 116,294

Mater'in Abartılı Hikayeleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 1,934
2007 Fantastik Oyuncu 6.4 327

Neşeli Dalgalar
2007 56 Animasyon Oyuncu 6.7 59,533

Neşeli Ayaklar
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.5 149,416

Çılgın Dostlar
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.1 73,980
2006 Fantastik Oyuncu 6.6 284

Arabalar
2006 55 Animasyon Oyuncu 7.1 302,893

Vahşi Doğa
2006 55 Animasyon Oyuncu 5.3 19,102

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.8 219,945
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 391

Fındıkkıran ve Fare Kral
2004 53 Animasyon Oyuncu    

Şrek 2
2004 53 Animasyon Çeşitli 7.2 355,402
2004 Komedi 6.0 1,151

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 52 Animasyon Çeşitli 8.1 811,217

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 52 Animasyon Oyuncu 5.7 28,158
2002 51 Animasyon Çeşitli    

Sevimli Canavarlar
2001 50 Animasyon Oyuncu 8.1 687,654
2001 50 Animasyon Oyuncu 6.3 28,148

Kediler Ve Köpekler
2001 50 Komedi Oyuncu 5.1 50,642
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 16,211
2001 Animasyon Oyuncu 8.5 36,102
2001 Animasyon Oyuncu    

Şaşkın İmparator
2000 49 Animasyon Oyuncu 7.3 148,407
2000 Animasyon Oyuncu 7.4 15,131

Muhteşem Bartok
1999 48 Animasyon Oyuncu 6.1 1,166

Babe Şehirde
1998 47 Macera Oyuncu 5.8 26,556

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 47 Animasyon Oyuncu 6.2 11,883
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 4,601
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,176

Kahraman köpek balto
1995 44 Animasyon Oyuncu 7.1 34,386
1995 44 Macera Oyuncu 6.8 103,664
1995 44 Animasyon Oyuncu 6.7 140,348
1995 44 Macera Müzik 5.0 1,209
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 5,970

Kene
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 7,796

Parmak Kız
1994 43 Animasyon Oyuncu 6.4 12,968

Küçük Canavarlar 4
1994 43 Komedi 2.5 1,554

Problem Çocuk
1993 Animasyon Oyuncu 4.2 118
1992 41 Animasyon Oyuncu 6.5 23,383
1991 Animasyon Oyuncu 6.5 1,014
1991 Animasyon Oyuncu 7.7 11,176
1991 40 Animasyon Oyuncu 6.0 2,456
1990 Animasyon Oyuncu 7.5 26,608

Bobby'nin Dünyası
1990 Animasyon Oyuncu 7.4 3,198
1989 38 Animasyon Oyuncu 6.4 5,347
1989 38 Aile Oyuncu 7.2 5,483

Oliver ve Arkadaşları
1988 37 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.7 36,930
1986 Animasyon Oyuncu 7.6 6,846
1986 Animasyon Oyuncu 7.5 265
1984 Animasyon Oyuncu 8.0 17,881
1984 Animasyon Oyuncu 6.8 1,808

Damdaki Kemancı
1971 20 Dram Oyuncu 8.0 33,154
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018