Giriş Kayıt
Danny Mann

Danny Mann (66)


Oyuncu, Senarist

Danny Mann, 28 Temmuz 1951 doğumlu oyuncu, senarist. Babe (1995), Babe Şehirde (1998), Çılgın Dostlar 3 (2010), (2009) Yukarı Bak (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1951
Diğer Bir İsmi: Daniel Man | Danny Man | Daniel Mann
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Hırsız 3
2017 66 Animasyon Oyuncu 6.3 62,739

Şarkını Söyle
2016 65 Animasyon Çeşitli 7.1 91,452

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 65 Animasyon Oyuncu 6.5 139,763

Minyonlar
2015 64 Animasyon Oyuncu 6.4 174,004

Ters Yüz
2015 64 Animasyon Oyuncu 8.2 456,953

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 63 Animasyon Oyuncu 6.0 13,724

Çılgın Hırsız 2
2013 62 Animasyon Oyuncu 7.4 319,442

Uçaklar
2013 62 Animasyon Oyuncu 5.7 37,817

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 62 Animasyon Oyuncu 7.3 265,034
2012 61 Animasyon Oyuncu 7.7 3,251

Loraks
2012 61 Animasyon Oyuncu 6.4 84,370
2012 Macera Oyuncu 8.4 67

Neşeli Ayaklar 2
2011 60 Animasyon Oyuncu 5.9 35,634
2011 60 Animasyon Oyuncu 7.2 3,124

Çılgın Dostlar 3
2010 59 Animasyon Oyuncu 5.2 6,748

Oyuncak Hikayesi 3
2010 59 Animasyon Oyuncu 8.3 616,110

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 10,906

Köfte Yağmuru
2009 58 Animasyon Oyuncu 7.0 170,367

Yukarı Bak
2009 58 Animasyon Oyuncu 8.3 759,976
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 368

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 57 Animasyon Oyuncu 7.7 96,619

Çılgın Dostlar 2
2008 57 Animasyon Oyuncu 5.6 15,355
2008 57 Animasyon Oyuncu 6.7 1,162

Horton
2008 57 Animasyon Oyuncu 6.8 114,694

Mater'in Abartılı Hikayeleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 1,934
2007 Fantastik Oyuncu 6.4 327

Neşeli Dalgalar
2007 56 Animasyon Oyuncu 6.7 58,639

Neşeli Ayaklar
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.5 146,849

Çılgın Dostlar
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.2 72,522
2006 Fantastik Oyuncu 6.6 284

Arabalar
2006 55 Animasyon Oyuncu 7.1 297,356

Vahşi Doğa
2006 55 Animasyon Oyuncu 5.3 19,102

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.8 215,715
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 391

Fındıkkıran ve Fare Kral
2004 53 Animasyon Oyuncu    

Şrek 2
2004 53 Animasyon Çeşitli 7.2 348,716
2004 Komedi 6.0 1,151

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 52 Animasyon Çeşitli 8.1 787,850

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 52 Animasyon Oyuncu 5.7 27,104
2002 51 Animasyon Çeşitli    

Sevimli Canavarlar
2001 50 Animasyon Oyuncu 8.1 666,198
2001 50 Animasyon Oyuncu 6.3 27,633

Kediler Ve Köpekler
2001 50 Komedi Oyuncu 5.1 49,276
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 15,730
2001 Animasyon Oyuncu 8.5 34,723
2001 Animasyon Oyuncu    

Şaşkın İmparator
2000 49 Animasyon Oyuncu 7.3 144,877
2000 Animasyon Oyuncu 7.4 15,131

Muhteşem Bartok
1999 48 Animasyon Oyuncu 6.1 1,166

Babe Şehirde
1998 47 Macera Oyuncu 5.8 26,556

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 47 Animasyon Oyuncu 6.2 11,883
1997 Animasyon Oyuncu 7.8 4,601
1996 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,172

Kahraman köpek balto
1995 44 Animasyon Oyuncu 7.1 33,687
1995 44 Macera Oyuncu 6.8 101,960
1995 44 Animasyon Oyuncu 6.7 136,956
1995 44 Macera Müzik 5.0 1,209
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 4,580

Kene
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 7,637

Parmak Kız
1994 43 Animasyon Oyuncu 6.4 12,717

Küçük Canavarlar 4
1994 43 Komedi 2.5 1,554

Problem Çocuk
1993 Animasyon Oyuncu 4.2 118
1992 41 Animasyon Oyuncu 6.5 22,913
1991 Animasyon Oyuncu 6.5 1,014
1991 Animasyon Oyuncu 7.7 11,176
1991 40 Animasyon Oyuncu 6.0 2,456
1990 Animasyon Oyuncu 7.5 25,930

Bobby'nin Dünyası
1990 Animasyon Oyuncu 7.4 3,198
1989 38 Animasyon Oyuncu 6.4 5,347
1989 38 Aile Oyuncu 7.2 5,483

Oliver ve Arkadaşları
1988 37 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.7 36,221
1986 Animasyon Oyuncu 7.6 6,610
1986 Animasyon Oyuncu 7.5 265
1984 Animasyon Oyuncu 8.0 17,595
1984 Animasyon Oyuncu 6.8 1,808

Damdaki Kemancı
1971 20 Dram Oyuncu 8.0 32,438
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018