Giriş Kayıt
Danny Mann

Danny Mann (66)


Oyuncu, Senarist

Danny Mann, 28 Temmuz 1951 doğumlu oyuncu, senarist. Babe (1995), Babe Şehirde (1998), Çılgın Dostlar 3 (2010), (2009) Yukarı Bak (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Temmuz 1951
Diğer Bir İsmi: Daniel Man | Danny Man | Daniel Mann
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çılgın Hırsız 3
2017 66 Animasyon Oyuncu 6.4 27,039

Şarkını Söyle
2016 65 Animasyon Çeşitli 7.2 75,771

Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
2016 65 Animasyon Oyuncu 6.6 130,498

Minyonlar
2015 64 Animasyon Oyuncu 6.4 166,446

Ters Yüz
2015 64 Animasyon Oyuncu 8.2 432,895

Uçaklar: Söndür ve Kurtar
2014 63 Animasyon Oyuncu 6.0 13,544

Çılgın Hırsız 2
2013 62 Animasyon Oyuncu 7.4 311,384

Uçaklar
2013 62 Animasyon Oyuncu 5.8 37,112

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 62 Animasyon Oyuncu 7.3 256,798
2012 61 Animasyon Oyuncu 7.7 3,251

Loraks
2012 61 Animasyon Oyuncu 6.4 82,878
2012 Macera Oyuncu 8.4 67

Neşeli Ayaklar 2
2011 60 Animasyon Oyuncu 5.9 34,380
2011 60 Animasyon Oyuncu 7.2 3,124

Çılgın Dostlar 3
2010 59 Animasyon Oyuncu 5.2 6,748

Oyuncak Hikayesi 3
2010 59 Animasyon Oyuncu 8.3 598,276

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 10,685

Köfte Yağmuru
2009 58 Animasyon Oyuncu 7.0 165,866

Yukarı Bak
2009 58 Animasyon Oyuncu 8.3 736,944
2009 Aksiyon Oyuncu 7.7 368

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 57 Animasyon Oyuncu 7.7 93,784

Çılgın Dostlar 2
2008 57 Animasyon Oyuncu 5.6 15,355
2008 57 Animasyon Oyuncu 6.7 1,162

Horton
2008 57 Animasyon Oyuncu 6.8 112,535

Mater'in Abartılı Hikayeleri
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 1,934
2007 Fantastik Oyuncu 6.4 327

Neşeli Dalgalar
2007 56 Animasyon Oyuncu 6.7 57,532

Neşeli Ayaklar
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.5 143,214

Çılgın Dostlar
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.2 70,477
2006 Fantastik Oyuncu 6.6 284

Arabalar
2006 55 Animasyon Oyuncu 7.1 290,021

Vahşi Doğa
2006 55 Animasyon Oyuncu 5.3 19,102

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 55 Animasyon Oyuncu 6.9 210,305
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 391

Fındıkkıran ve Fare Kral
2004 53 Animasyon Oyuncu    

Şrek 2
2004 53 Animasyon Çeşitli 7.2 340,083

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 52 Animasyon Çeşitli 8.1 765,440

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 52 Animasyon Oyuncu 5.7 26,600
2002 51 Animasyon Çeşitli    

Sevimli Canavarlar
2001 50 Animasyon Oyuncu 8.1 646,632
2001 50 Animasyon Oyuncu 6.3 27,138

Kediler Ve Köpekler
2001 50 Komedi Oyuncu 5.1 48,721
2001 Animasyon Oyuncu 8.5 33,070
2001 Animasyon Oyuncu    

Şaşkın İmparator
2000 49 Animasyon Oyuncu 7.3 140,599
2000 Animasyon Oyuncu 7.4 15,131

Muhteşem Bartok
1999 48 Animasyon Oyuncu 6.1 1,166

Babe Şehirde
1998 47 Macera Oyuncu 5.8 26,556

Sihirli Kılıç: Camelot'u Arayış
1998 47 Animasyon Oyuncu 6.2 11,883
1998 Animasyon Oyuncu    
1997 Animasyon Oyuncu    
1996 Aksiyon Oyuncu 6.2 872

Kahraman köpek balto
1995 44 Animasyon Oyuncu 7.1 32,665
1995 44 Macera Oyuncu 6.8 99,989
1995 44 Animasyon Oyuncu 6.7 132,392
1994 Animasyon Oyuncu 7.2 4,580

Kene
1994 Animasyon Oyuncu 7.9 7,479

Parmak Kız
1994 43 Animasyon Oyuncu 6.3 12,117

Küçük Canavarlar 4
1994 43 Komedi    
1993 Animasyon Oyuncu 4.2 118
1992 41 Animasyon Oyuncu 6.5 22,306
1991 Animasyon Oyuncu 6.5 1,014
1991 Animasyon Oyuncu 7.7 11,156
1991 40 Animasyon Oyuncu 6.0 2,456
1990 Animasyon Oyuncu 7.5 25,111
1989 38 Animasyon Oyuncu 6.4 5,347
1989 38 Aile Oyuncu 7.2 5,483

Oliver ve Arkadaşları
1988 37 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.7 35,247
1987 Animasyon Oyuncu    
1986 Animasyon Oyuncu 7.6 6,380
1986 Animasyon Oyuncu 7.5 265
1984 Animasyon Oyuncu 8.0 17,418

Damdaki Kemancı
1971 20 Dram Oyuncu 8.0 31,763
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,534) The Defenders (5,378) Rick and Morty (3,472) The Strain (2,206) Suits (1,776) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,288) Fargo (1,046) Breaking Bad (919) Vikings (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017