Giriş Kayıt
Andrea Mann

Andrea Mann


Oyuncu, Yapımcı

Andrea Mann, oyuncu, yapımcı. (1989) Bak Şu Konuşana (1989), (1994) Death Wish V: The Face of Death (1994), (1989) Cousins (1989), (1991) Omen IV (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yapımcı 7.6 5,013

Kumar Tutkusu
2003 Suç Çeşitli 7.1 10,747

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Yapımcı 6.5 8,228

Formül 51
2001 Aksiyon Çeşitli 6.3 43,571
1994 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.7 4,896
1991 Aksiyon Oyuncu 5.4 68

Omen IV
1991 Korku Oyuncu 3.8 3,847

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Oyuncu 5.8 65,714

Sinek 2
1989 Korku Oyuncu 4.9 17,532
1989 Dram Oyuncu 6.1 1,198
1989 Komedi Oyuncu 6.2 3,531

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 8,938
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017