Giriş Kayıt
Andrea Mann

Andrea Mann


Oyuncu, Yapımcı

Andrea Mann, oyuncu, yapımcı. (1989) Bak Şu Konuşana (1989), (1994) Death Wish V: The Face of Death (1994), (1989) Cousins (1989), (1991) Omen IV (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yapımcı 7.6 5,236

Kumar Tutkusu
2003 Suç Çeşitli 7.1 10,974

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Yapımcı 6.5 8,228

Formül 51
2001 Aksiyon Çeşitli 6.3 43,886
1994 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.7 5,199
1991 Aksiyon Oyuncu 5.4 68

Omen IV
1991 Korku Oyuncu 3.8 3,847

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Oyuncu 5.8 66,863

Sinek 2
1989 Korku Oyuncu 4.9 17,847
1989 Dram Oyuncu 6.1 1,198
1989 Komedi Oyuncu 6.3 3,646

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 9,105
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017