Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Andrea Mann

Andrea Mann


Oyuncu, Yapımcı

Andrea Mann, oyuncu, yapımcı. (1989) Bak Şu Konuşana (1989), (1994) Death Wish V: The Face of Death (1994), (1989) Cousins (1989), (1991) Omen IV (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Yapımcı 7.6 5,013

Kumar Tutkusu
2003 Suç Çeşitli 7.1 10,747

Kusursuz Soygun
2003 Aksiyon Yapımcı 6.5 8,228

Formül 51
2001 Aksiyon Çeşitli 6.3 43,106
1994 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.7 4,896
1991 Aksiyon Oyuncu 5.4 68

Omen IV
1991 Korku Oyuncu 3.8 3,847

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Oyuncu 5.8 64,906

Sinek 2
1989 Korku Oyuncu 4.9 17,038
1989 Dram Oyuncu 6.1 1,162
1989 Komedi Oyuncu 6.2 3,531

21. Cadde
1987 Suç Oyuncu 7.3 8,852
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017