Giriş Kayıt
John Mankiewicz

John Mankiewicz (63)


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

John Mankiewicz, 18 Şubat 1954 New York City, New York, ABD doğumlu senarist, yapımcı, oyuncu. (2013) House of Cards (2013), (2004) Doktor House (2004), (2008) The Mentalist (2008), (2008) In Plain Sight (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1954
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Gerilim Senarist    
2013 Dram Yapımcı
Senarist
9.0 344,487
2012 Suç Yapımcı 7.6 10,476
2010 Aksiyon Yapımcı 7.5 10,109
2008 Suç Senarist
Yapımcı
8.1 136,457
2008 Suç Yapımcı
Senarist
7.3 8,722
2008 Suç Yapımcı 7.5 5,855

Doktor House
2004 Dram Senarist
Yapımcı
8.8 323,294
2004 Aksiyon Senarist 5.6 202
2001 Dram Senarist 7.3 183
1998 44 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.4 475

Kanun Namına
1984 Aksiyon Senarist
Çeşitli
7.5 17,546
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017