Giriş Kayıt
Paulus Manker

Paulus Manker (59)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Paulus Manker, 25 Ocak 1958 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı. Slumming (2006), Az én XX. századom (1989), Schlafes Bruder (1995), (1992) Benny\'nin Videosu (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1958
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 57 Dram Oyuncu 7.3 1,225

Kral Henry
2009 51 Biyografi Oyuncu 6.0 952
2006 48 Komedi Oyuncu 7.1 718
2004 46 Komedi Oyuncu 6.5 1,194

Hırsızlar Kralı
2004 46 Dram Oyuncu 7.2 337
2003 45 Suç Oyuncu    

Yabancılar Dışarı
2002 44 Belgesel Oyuncu 7.9 215

Bilinmeyen Kod
2000 42 Dram Oyuncu 7.2 8,536

Şato
1997 Dram Oyuncu 6.7 2,113
1995 37 Dram Yönetmen 7.2 98
1995 37 Dram Oyuncu 7.1 1,342

Benny\'nin Videosu
1992 34 Suç Oyuncu 7.2 9,648
1989 31 Komedi Oyuncu 7.1 586
1987 29 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.7 47

Fraulein: Bir Alman Melodramı
1986 28 Oyuncu
Yönetmen Asistanı
   
1984 26 Dram Oyuncu 6.2 84
1983 25 Belgesel Oyuncu 7.2 94
1982 24 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017