Giriş Kayıt
Justin Monjo

Justin Monjo


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Justin Monjo, New York City, New York, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı. Farscape (1999), Yem (2012), Rush (2008), (2013) Dönüş (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Senarist 7.3 56
2015 Dram Senarist 7.2 33
2015 Suç Senarist 7.7 121

Dönüş
2013 Dram Senarist 6.1 978
2013 Dram Senarist    

Yem
2012 Aksiyon Senarist 5.2 12,150
2008 Suç Senarist 7.6 1,024
1999 Macera Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.3 27,679

Karanlık Şehir
1998 Dram Oyuncu 7.7 161,504
1996 Dram Oyuncu    
1995 Macera Oyuncu 6.8 97,340
1995 Dram Oyuncu    

Dönüş Yok
1994 Aksiyon Oyuncu 6.1 16,011

Kahraman Kan
1989 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,846
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017