Giriş Kayıt
Kelly Manison

Kelly Manison


Oyuncu, Senarist

Kelly Manison, oyuncu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Oyuncu 7.3 88

Ghost Train
2006 Korku Oyuncu 5.0 637

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Oyuncu 7.6 7,755
2005 Gerilim Oyuncu 5.8 266
2005 Animasyon Oyuncu 7.5 913
2004 Animasyon Senarist    
2004 Animasyon Oyuncu    
2003 Animasyon Oyuncu 8.2 2,106
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 6.6 375
2002 Animasyon Oyuncu 6.1 28
2002 Animasyon Oyuncu 7.4 1,257
2002 Animasyon Oyuncu 6.8 21
2001 Animasyon Oyuncu 6.3 107
2001 Aksiyon Oyuncu    
2001 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,551
2000 Animasyon Oyuncu    
1999 Animasyon Oyuncu 6.6 52
1998 Aksiyon Oyuncu 7.3 508
1998 Animasyon Oyuncu 7.3 41
1998 Animasyon Oyuncu 6.6 2,961
1998 Animasyon Oyuncu 6.6 168
1998 Animasyon Oyuncu    
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 8
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 295
1996 Animasyon Oyuncu 7.2 303
1996 Animasyon Oyuncu    
1995 Animasyon Oyuncu 8.6 30,007
1995 Animasyon Oyuncu 7.1 603
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,512
1992 Kısa Metraj Oyuncu    
1986 Animasyon Oyuncu    
1985 Animasyon Oyuncu    
1982 Animasyon Oyuncu 8.6 1,147
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017