Giriş Kayıt
Lisa Maniscalco

Lisa Maniscalco


Lisa Maniscalco,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Biyografi Çeşitli 6.5 1,650

Yağmurcu
1997 Suç Çeşitli 7.1 51,757
1992 Komedi Çeşitli 5.5 2,040

Korku Burnu
1991 Suç Çeşitli 7.3 143,077

Kanlı Para (II)
1988 Aksiyon Çeşitli    

Dangalakların İntikamı 2
1987 Komedi Çeşitli 4.9 11,305
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,871) Hostiles (2,932) Den of Thieves (2,892) Maze Runner: The Death Cure (2,375) 12 Strong (2,257) Wildling (1,811) Peter Rabbit (1,154) The Commuter (1,118) Submergence (1,080) Winchester (1,041)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,248) The Terror (3,674) The Flash (3,076) Legion (2,955) Supernatural (2,391) The Crossing (2,380) The Expanse (1,518) Vikings (1,499) The Big Bang Theory (1,339) Fear the Walking Dead (1,081)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018