Giriş Kayıt
Alex Mandelberg

Alex Mandelberg


Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Alex Mandelberg, oyuncu, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Alex Stone Mandelberg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli    
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 26,315

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 133,337

Kirli Para
2014 Suç Çeşitli 7.1 114,304

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 192,437

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Çeşitli 5.3 171,361

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 153,222

Çığlık 4
2011 Korku Çeşitli 6.2 107,788
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.9 102

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 37,559

Asker
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 45,281
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 328

Aylak Fareler
1995 Komedi Çeşitli 7.2 101,703
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017