Giriş Kayıt
Alex Mandelberg

Alex Mandelberg


Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Alex Mandelberg, oyuncu, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Alex Stone Mandelberg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 8.1 149,182
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 29,534

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 136,914

Kirli Para
2014 Suç Çeşitli 7.1 116,957

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 195,050

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Çeşitli 5.3 173,606

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 155,098

Çığlık 4
2011 Korku Çeşitli 6.2 108,986
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.9 102

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 37,952

Asker
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 45,776
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 328

Aylak Fareler
1995 Komedi Çeşitli 7.2 102,616
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017