Giriş Kayıt
Alex Mandelberg

Alex Mandelberg


Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Alex Mandelberg, oyuncu, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Alex Stone Mandelberg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 7.9 497
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 28,323

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 135,696

Kirli Para
2014 Suç Çeşitli 7.1 116,111

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 194,226

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Çeşitli 5.3 172,830

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 154,393

Çığlık 4
2011 Korku Çeşitli 6.2 108,540
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.9 102

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 37,822

Asker
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 45,595
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 328

Aylak Fareler
1995 Komedi Çeşitli 7.2 102,310
Film Altyazıları
Kidnap (4,314) T2 Trainspotting (3,418) Beauty and the Beast (2,920) Contratiempo (1,521) The Fate of the Furious (1,464) Redivider (1,265) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,030) The Great Wall (931) Get Out (815)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,905) Better Call Saul (5,759) The Flash (5,758) Twin Peaks (4,171) Lucifer (4,086) Into the Badlands (3,647) Supernatural (3,247) Gotham (2,951) 12 Monkeys (2,554) Fargo (2,488)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017