Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Alex Mandelberg

Alex Mandelberg


Oyuncu, Görüntü Yönetmeni

Alex Mandelberg, oyuncu, görüntü yönetmeni.

Diğer Bir İsmi: Alex Stone Mandelberg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 22,155

Kara Düzen
2015 Biyografi Çeşitli 6.9 129,195

Kirli Para
2014 Suç Çeşitli 7.1 111,685

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 190,334

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Çeşitli 5.3 169,596

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 151,460

Çığlık 4
2011 Korku Çeşitli 6.2 106,761
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.9 102

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Çeşitli 6.4 37,236

Asker
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 44,913
1997 Animasyon Oyuncu 7.7 328

Aylak Fareler
1995 Komedi Çeşitli 7.2 100,928
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017