Giriş Kayıt
David Mandel

David Mandel


Oyuncu

David Mandel, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: David P. Mandel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu 3.6 7,633
1988 Gizem Oyuncu 4.8 419
1986 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,177

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 18,170

Korku Karnavalı
1981 Korku Oyuncu 5.9 9,312

Yabancının Gözleri
1981 Korku Oyuncu 5.9 1,307
1980 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,259
Film Altyazıları
Baywatch (16,340) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,481) Dangal (2,696) 6 Days (2,628) Dunkirk (2,433) Lady Macbeth (2,379) Security (1,976) King Arthur: Legend of the Sword (1,502) Wakefield (1,395) Alien: Covenant (1,156)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (136,858) The Defenders (5,793) Rick and Morty (4,456) The Strain (3,115) Suits (2,208) The Sinner (1,698) Mr. Mercedes (1,527) Fargo (1,330) Breaking Bad (1,190) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017