Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
David Mandel

David Mandel


Oyuncu

David Mandel, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: David P. Mandel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu 3.6 7,633
1988 Gizem Oyuncu 4.8 419
1986 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,075

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,377

Korku Karnavalı
1981 Korku Oyuncu 5.9 9,012

Yabancının Gözleri
1981 Korku Oyuncu 5.9 1,307
1980 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,259
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017