Giriş Kayıt
David Mandel

David Mandel


Oyuncu

David Mandel, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: David P. Mandel
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Aksiyon Oyuncu 3.6 7,633
1988 Gizem Oyuncu 4.8 419
1986 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,177

Kanun Namına
1984 Aksiyon Oyuncu 7.5 17,780

Korku Karnavalı
1981 Korku Oyuncu 5.9 9,169

Yabancının Gözleri
1981 Korku Oyuncu 5.9 1,307
1980 Aksiyon Oyuncu 6.3 6,259
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017