Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Elsio Mancuso

Elsio Mancuso


Müzisyen, Yapımcı

Elsio Mancuso, müzisyen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Vasco Mancuso | Mancuso
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dehşet Gecesi
1981 Korku Müzik 5.6 3,606
1979 Yetişkin Müzik 6.0 466
1977 Müzik 5.5 33

Dört Hergele
1974 Suç Müzik 5.4 33
1972 Western Müzik    
1971 Western Müzik 5.5 15
1971 Western Müzik 4.7 30
1969 Gizem Müzik 6.7 350
1969 Aksiyon Müzik 6.3 670
1969 Western Müzik 6.1 306
1968 Western Yapımcı
Müzik
6.2 28
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017