Giriş Kayıt
Jorge Mancilla

Jorge Mancilla


Oyuncu

Jorge Mancilla, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Mayor Jorge Mancilla López | Colonel Jorge Mancill
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Çeşitli 5.1 516

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Çeşitli 7.5 248,468
1985 Dram Çeşitli 6.8 8,564

Ateş Altında
1983 Dram Çeşitli 7.1 5,398

Kayıp
1982 Dram Oyuncu 7.8 14,472
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (6,891) Allied (6,475) Moana (4,907) John Wick: Chapter 2 (4,462) Lion (3,582) Arrival (3,242) Forushande (3,032) Split (2,295) Hacksaw Ridge (2,291)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017