Giriş Kayıt
Jorge Mancilla

Jorge Mancilla


Oyuncu

Jorge Mancilla, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Mayor Jorge Mancilla López | Colonel Jorge Mancill
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Çeşitli 5.1 516

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Çeşitli 7.5 249,971
1985 Dram Çeşitli 6.8 8,569

Ateş Altında
1983 Dram Çeşitli 7.1 5,398

Kayıp
1982 Dram Oyuncu 7.8 14,472
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,408) Split (5,077) Rogue One (4,819) Hidden Figures (3,767) Assassin's Creed (3,159) Paterson (2,895) Patriots Day (2,463) Allied (1,898) Brimstone (1,620) Passengers (1,302)
Dizi Altyazıları
Legion (8,384) Arrow (4,973) The Flash (4,870) The Expanse (2,653) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,955) Colony (1,831) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,725)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017