Giriş Kayıt
Jorge Mancilla

Jorge Mancilla


Oyuncu

Jorge Mancilla, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Mayor Jorge Mancilla López | Colonel Jorge Mancill
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Çeşitli 5.1 516

Gerçeğe Çağrı
1990 Aksiyon Çeşitli 7.5 255,585
1985 Dram Çeşitli 6.8 8,842

Ateş Altında
1983 Dram Çeşitli 7.1 5,398

Kayıp
1982 Dram Oyuncu 7.8 14,472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017