Giriş Kayıt
Alexander Manasse

Alexander Manasse


Yapım Tasarımcısı, Görsel Efekt, Sanat Yönetmeni

Alexander Manasse, yapım tasarımcısı, görsel efekt, sanat yönetmeni. Koş Lola Koş (1998), Almanya'ya Hoş Geldiniz (2011), Kış Uykusundakiler (1997), Diriliş (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapım Tasarımcısı 4.3 6

Almanya'ya Hoş Geldiniz
2011 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.2 5,026

Diriliş
2008 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 3,101

Hırsızlar Kralı
2004 Dram Yapım Tasarımcısı 7.2 337
1999 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.5 2,304

Koş Lola Koş
1998 Suç Yapım Tasarımcısı 7.8 167,084

Kış Uykusundakiler
1997 Dram Yapım Tasarımcısı 7.3 3,925
1994 Macera Görsel Efekt 3.1 8,704

Ölümcül Maria
1993 Dram Sanat Yönetmeni 7.2 725
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017