Giriş Kayıt
Leenda Mamosa

Leenda Mamosa


Leenda Mamosa,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 6.2 12
2014 Dram Çeşitli 5.3 95
2014 Komedi Çeşitli 4.5 135
2013 Dram Çeşitli    

Yokluğunda Çıldırdım
2012 Dram Çeşitli 6.3 193
2011 Suç Çeşitli 5.6 185

Rehine
2009 Dram Çeşitli 6.7 1,738
2009 Çeşitli 6.8 157
2006 Suç Çeşitli 5.7 66
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017