Giriş Kayıt
Leenda Mamosa

Leenda Mamosa


Leenda Mamosa,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Çeşitli 6.2 12
2014 Dram Çeşitli 5.3 95
2014 Komedi Çeşitli 4.5 135
2013 Dram Çeşitli    

Yokluğunda Çıldırdım
2012 Dram Çeşitli 6.3 193
2011 Suç Çeşitli 5.6 185

Rehine
2009 Dram Çeşitli 6.7 1,738
2009 Çeşitli 6.8 157
2006 Suç Çeşitli 5.7 66
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,367) Rogue One (5,897) Split (4,479) Assassin's Creed (3,262) Hidden Figures (3,032) Paterson (2,733) Brimstone (2,505) Patriots Day (1,984) The Institute (1,611) The Great Wall (1,467)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,545) Legion (8,104) Arrow (4,870) Legends of Tomorrow (2,466) The Expanse (2,378) Into the Badlands (2,184) Vikings (2,088) The Blacklist (1,972) Black Sails (1,798) 24: Legacy (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017