Giriş Kayıt
David Maltese

David Maltese


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

David Maltese, sanat bölümü, set dekoratörü. Life with Boys (2011), Good Witch (2015), Friday the 13th (1990), (1995) Billy Madison (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Maltese
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hatırla
2015 Dram Sanat Bölümü 7.4 11,799
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,375
2013 Komedi Sanat Bölümü    
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 75,387
2013 Dram Sanat Bölümü 6.5 265
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 645
2010 Dram Set Dekoratörü 7.3 571
2010 Suç Sanat Bölümü 7.7 14,342
2009 Aile Set Dekoratörü    
2008 Romantik Set Dekoratörü 5.7 355
2008 Aile Set Dekoratörü 7.2 2,089
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 14,660
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 112
2007 Korku Sanat Bölümü 5.9 26,621

Şair
2007 Dram Sanat Bölümü 5.3 863
2006 Dram Sanat Bölümü 8.0 1,935

Derimin Altı
2006 Komedi Set Dekoratörü 4.7 590

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Sanat Bölümü 6.2 80,907
2002 Komedi Sanat Bölümü    
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 3,128

Frekans
2000 Suç Sanat Bölümü 7.4 85,487

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.1 16,481

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 15,451
1998 Aksiyon Sanat Bölümü    

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 16,084
1996 Dram Set Dekoratörü 7.8 223
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.4 109,339
1992 Biyografi Sanat Bölümü    
1990 Korku Sanat Bölümü 7.7 2,176

Dehşet Gecesi 2
1987 Komedi Sanat Bölümü 5.5 3,162
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017