Giriş Kayıt
David Maltese

David Maltese


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

David Maltese, sanat bölümü, set dekoratörü. Life with Boys (2011), Good Witch (2015), Friday the 13th (1990), To Catch a Killer (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Maltese
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hatırla
2015 Dram Sanat Bölümü 7.4 14,750
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.3 3,313
2013 Komedi Sanat Bölümü    
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 83,933
2013 Dram Sanat Bölümü 6.5 265
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 645
2010 Dram Set Dekoratörü 7.3 1,278
2010 Suç Sanat Bölümü 7.7 14,695
2009 Dram Set Dekoratörü 7.3 1,391
2008 Romantik Set Dekoratörü 5.7 355
2008 Dram Set Dekoratörü 7.2 2,682
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 15,014
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 112
2007 Korku Sanat Bölümü 5.9 27,526

Şair
2007 Dram Sanat Bölümü 5.3 863
2006 Dram Sanat Bölümü 8.0 1,935

Derimin Altı
2006 Komedi Set Dekoratörü 4.7 590

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Sanat Bölümü 6.2 83,113
2002 Komedi Sanat Bölümü    
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 3,156

Frekans
2000 Suç Sanat Bölümü 7.4 88,472

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.1 16,481

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 15,793
1998 Aksiyon Sanat Bölümü    

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 17,090
1996 Dram Set Dekoratörü 8.1 288
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.4 113,213
1992 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 1,818
1990 Korku Sanat Bölümü 7.7 2,176

Dehşet Gecesi 2
1987 Komedi Sanat Bölümü 5.5 3,162
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,342) Shameless (6,101) Mr. Robot (4,860) Game of Thrones (3,187) Peaky Blinders (2,119) Manhunt: Unabomber (2,060) Lucifer (1,672) Designated Survivor (1,530) Supernatural (1,383) The Big Bang Theory (1,097)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017