Giriş Kayıt
David Maltese

David Maltese


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

David Maltese, sanat bölümü, set dekoratörü. Life with Boys (2011), Good Witch (2015), Friday the 13th (1990), (1995) Billy Madison (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Maltese
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hatırla
2015 Dram Sanat Bölümü 7.4 13,841
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.3 2,926
2013 Komedi Sanat Bölümü    
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 81,021
2013 Dram Sanat Bölümü 6.5 265
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 645
2010 Dram Set Dekoratörü 7.3 571
2010 Suç Sanat Bölümü 7.7 14,577
2009 Aile Set Dekoratörü    
2008 Romantik Set Dekoratörü 5.7 355
2008 Aile Set Dekoratörü 7.2 2,089
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 14,866
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 112
2007 Korku Sanat Bölümü 5.9 27,168

Şair
2007 Dram Sanat Bölümü 5.3 863
2006 Dram Sanat Bölümü 8.0 1,935

Derimin Altı
2006 Komedi Set Dekoratörü 4.7 590

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Sanat Bölümü 6.2 82,160
2002 Komedi Sanat Bölümü    
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 3,156

Frekans
2000 Suç Sanat Bölümü 7.4 87,326

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.1 16,481

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 15,793
1998 Aksiyon Sanat Bölümü    

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 16,084
1996 Dram Set Dekoratörü 7.8 223
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.4 111,737
1992 Biyografi Sanat Bölümü    
1990 Korku Sanat Bölümü 7.7 2,176

Dehşet Gecesi 2
1987 Komedi Sanat Bölümü 5.5 3,162
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017