Giriş Kayıt
David Maltese

David Maltese


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

David Maltese, sanat bölümü, set dekoratörü. Life with Boys (2011), Good Witch (2015), Friday the 13th (1990), (1995) Billy Madison (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dave Maltese
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hatırla
2015 Dram Sanat Bölümü 7.4 13,110
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.3 2,717
2013 Komedi Sanat Bölümü    
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 8.4 77,835
2013 Dram Sanat Bölümü 6.5 265
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.5 645
2010 Dram Set Dekoratörü 7.3 571
2010 Suç Sanat Bölümü 7.7 14,479
2009 Aile Set Dekoratörü    
2008 Romantik Set Dekoratörü 5.7 355
2008 Aile Set Dekoratörü 7.2 2,089
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 14,783
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 112
2007 Korku Sanat Bölümü 5.9 26,621

Şair
2007 Dram Sanat Bölümü 5.3 863
2006 Dram Sanat Bölümü 8.0 1,935

Derimin Altı
2006 Komedi Set Dekoratörü 4.7 590

Ölüler Ülkesi
2005 Korku Sanat Bölümü 6.2 81,517
2002 Komedi Sanat Bölümü    
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 3,156

Frekans
2000 Suç Sanat Bölümü 7.4 86,521

Aşk Üçgeni
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.1 16,481

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 15,793
1998 Aksiyon Sanat Bölümü    

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 16,084
1996 Dram Set Dekoratörü 7.8 223
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.4 110,638
1992 Biyografi Sanat Bölümü    
1990 Korku Sanat Bölümü 7.7 2,176

Dehşet Gecesi 2
1987 Komedi Sanat Bölümü 5.5 3,162
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017