Giriş Kayıt
Fanny Mallette

Fanny Mallette


Oyuncu

Fanny Mallette, Montréal, Québec, Kanada doğumlu oyuncu. Les 7 jours du talion (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Montréal, Québec, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.5 285

Nicole, Uyumuşsun
2014 Komedi Oyuncu 7.0 1,463
2013 Dram Oyuncu 6.8 35
2013 Gerilim Oyuncu 6.3 188
2013 Aksiyon Oyuncu 6.0 120

Tanıdık Yer
2011 Dram Oyuncu 6.8 417
2010 Korku Oyuncu 6.5 5,963
2009 Gizem Oyuncu 5.9 186
2008 Dram Oyuncu 6.2 121
2007 Komedi Oyuncu 6.9 552
2006 Dram Oyuncu 6.2 341

Barbarların İstilası
2003 Komedi Oyuncu 7.7 25,101
2003 Dram Oyuncu 7.4 857
2003 Dram Oyuncu 7.0 309
2001 Dram Oyuncu 6.9 129
2001 Dram Oyuncu 6.9 162
2000 Dram Oyuncu 7.1 130
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017