Giriş Kayıt
Melik Malkasian

Melik Malkasian


Görsel Efekt, Oyuncu

Melik Malkasian, görsel efekt, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Melik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 307,250

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 191,795

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.2 205,246

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 69,983

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 209,010

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Görsel Efekt 4.9 49,032

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 571,951

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 508,203

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 285,630

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 173,980

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 186,827
2011 Komedi Oyuncu 6.6 918
2008 Komedi Oyuncu 5.8 568
2008 Komedi Görsel Efekt 4.8 559

Patlama
2000 Komedi Oyuncu 5.8 208

Düşmanın İzinde
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 379
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018