Giriş Kayıt
Melik Malkasian

Melik Malkasian


Görsel Efekt, Oyuncu

Melik Malkasian, görsel efekt, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Melik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 158,053

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 122,833

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.4 167,285

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 64,310

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 196,730

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Görsel Efekt 4.9 47,281

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 536,469

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 485,695

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 274,577

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 169,181

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 183,534
2011 Komedi Oyuncu 6.6 918
2008 Komedi Oyuncu 5.8 568
2008 Komedi Görsel Efekt 4.8 559

Patlama
2000 Komedi Oyuncu 5.8 208

Düşmanın İzinde
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 379
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017