Giriş Kayıt
Melik Malkasian

Melik Malkasian


Görsel Efekt, Oyuncu

Melik Malkasian, görsel efekt, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Melik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 231,872

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 157,065

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.3 179,686

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 66,141

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 199,987

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Görsel Efekt 4.9 47,881

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 545,366

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 492,201

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 277,505

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 170,521

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 184,312
2011 Komedi Oyuncu 6.6 918
2008 Komedi Oyuncu 5.8 568
2008 Komedi Görsel Efekt 4.8 559

Patlama
2000 Komedi Oyuncu 5.8 208

Düşmanın İzinde
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 379
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017