Giriş Kayıt
Melik Malkasian

Melik Malkasian


Görsel Efekt, Oyuncu

Melik Malkasian, görsel efekt, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Melik
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 283,333

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 183,172

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.3 198,757

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 68,590

Warcraft: İki Dünyanın İlk Karşılaşması
2016 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 205,672

Poltergeist: Kötü Ruh
2015 Korku Görsel Efekt 4.9 48,570

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 561,339

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 502,077

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 282,706

Dünya: Yeni Bir Başlangıç
2013 Aksiyon Görsel Efekt 4.9 172,780

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Görsel Efekt 6.3 185,939
2011 Komedi Oyuncu 6.6 918
2008 Komedi Oyuncu 5.8 568
2008 Komedi Görsel Efekt 4.8 559

Patlama
2000 Komedi Oyuncu 5.8 208

Düşmanın İzinde
1997 Aksiyon Oyuncu 4.5 379
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018