Giriş Kayıt
Colin Male

Colin Male (71)


Oyuncu

Colin Male, 08 Ağustos 1925 ABD doğumlu oyuncu. The Kentucky Fried Movie (1977) yapımıyla biliniyor.23 Ekim 1996 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1925
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1996
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Coleman Male | Colin G. Male
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 60 Macera Oyuncu 6.2 11,141
1977 52 Komedi Oyuncu 6.5 14,441
1974 Dram Oyuncu    
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,928
1960 Komedi Oyuncu 8.3 9,398
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,721) Dunkirk (3,904) Stronger (2,685) It (2,157) Mother! (1,454) American Made (1,389) Loving Vincent (1,317) Kingsman: The Golden Circle (1,313) Flatliners (626) The Foreigner (626)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,007) Shameless (6,026) Mr. Robot (4,569) Game of Thrones (3,097) Peaky Blinders (2,040) Manhunt: Unabomber (1,980) Lucifer (1,616) Designated Survivor (1,491) Supernatural (1,354) The Big Bang Theory (1,082)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017