Giriş Kayıt
Colin Male

Colin Male (71)


Oyuncu

Colin Male, 08 Ağustos 1925 ABD doğumlu oyuncu. The Kentucky Fried Movie (1977) yapımıyla biliniyor.23 Ekim 1996 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1925
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1996
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Coleman Male | Colin G. Male
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 60 Macera Oyuncu 6.2 10,801
1977 52 Komedi Oyuncu 6.5 14,122
1974 Dram Oyuncu    
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
1960 Komedi Oyuncu 8.3 8,987
Film Altyazıları
Kidnap (4,465) T2 Trainspotting (4,025) Beauty and the Beast (3,033) Contratiempo (1,599) The Fate of the Furious (1,546) Redivider (1,346) Dangal (1,214) The Boss Baby (1,097) The Great Wall (1,003) Get Out (866)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,883) Better Call Saul (6,143) American Gods (6,141) Lucifer (4,405) Twin Peaks (4,353) Into the Badlands (3,741) Supernatural (3,452) Gotham (3,169) 12 Monkeys (2,740) Fargo (2,626)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017