Giriş Kayıt
Colin Male

Colin Male (71)


Oyuncu

Colin Male, 08 Ağustos 1925 ABD doğumlu oyuncu. The Kentucky Fried Movie (1977) yapımıyla biliniyor.23 Ekim 1996 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1925
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1996
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Coleman Male | Colin G. Male
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 60 Macera Oyuncu 6.2 10,692
1977 52 Komedi Oyuncu 6.5 14,122
1974 Dram Oyuncu    
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
1960 Komedi Oyuncu 8.3 8,928
Film Altyazıları
Gold (6,086) Get Out (3,182) Logan (2,691) Rings (2,395) The Age of Shadows (2,021) La La Land (1,851) Split (1,712) Sand Castle (1,537) Zashchitniki (1,532) The Great Wall (1,333)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,817) Fargo (3,827) The Last Kingdom (2,497) Into the Badlands (2,472) The Expanse (2,178) Doctor Who (2,062) Vikings (1,817) Game of Thrones (1,777) Better Call Saul (1,768) Supernatural (1,552)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017