Giriş Kayıt
Colin Male

Colin Male (71)


Oyuncu

Colin Male, 08 Ağustos 1925 ABD doğumlu oyuncu. The Kentucky Fried Movie (1977) yapımıyla biliniyor.23 Ekim 1996 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1925
Ölüm Tarihi: 23 Ekim 1996
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Coleman Male | Colin G. Male
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 60 Macera Oyuncu 6.2 11,501
1977 52 Komedi Oyuncu 6.5 14,962
1974 Dram Oyuncu    
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,042
1960 Komedi Oyuncu 8.3 9,802
Dizi Altyazıları
Westworld (9,817) The Flash (3,426) La casa de papel (3,235) The 100 (3,195) Legion (2,798) Fear the Walking Dead (1,996) Supernatural (1,989) Krypton (1,851) Into the Badlands (1,805) The Big Bang Theory (1,477)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018