Giriş Kayıt
Lola Salvador

Lola Salvador


Yapımcı, Senarist

Dolores Salvador Maldonado, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu yapımcı, senarist.

Gerçek İsmi: Dolores Salvador Maldonado
Doğum Yeri: Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Lola Salvador Maldonado | Salvador Maldonado
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyuyan Ses
2011 Dram 7.2 1,583
2008 Dram Yapımcı 7.6 3,653
2006 Dram Yapımcı 6.8 175
2005 Dram 7.2 2,166

Güneşli Pazartesiler
2002 Komedi 7.7 10,052
2001 Dram Yapımcı
Senarist
6.7 134
1996 Komedi 7.4 1,018
1984 Dram Senarist 7.4 535
1975 Dram Çeşitli 6.2 281
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017