Giriş Kayıt
Arduino Maiuri

Arduino Maiuri (67)


Senarist

Arduino Maiuri, 08 Aralık 1916 Frosinone, Lazio, İtalya doğumlu senarist. Danger: Diabolik (1968), Yoldaşlar (1970), Dolandırıcılar Kralı (1976), Mazisini Satan Adam (1972) gibi yapımlarla biliniyor.13 Eylül 1984 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Aralık 1916
Ölüm Tarihi: 13 Eylül 1984
Doğum Yeri: Frosinone, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Dino Maiuri | G. Maiuri
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 62 Dram Senarist 5.8 55
1976 60 Aksiyon Senarist 7.3 769

Dolandırıcılar Kralı
1976 60 Komedi Senarist 7.7 2,361
1974 58 Aksiyon Senarist 7.1 783
1973 57 Dram Senarist 6.6 68
1973 57 Suç Senarist 7.4 1,050

Vahşi Melez
1973 57 Aksiyon Senarist 6.0 1,196

Mazisini Satan Adam
1972 56 Suç Senarist 6.6 2,027
1971 55 Aksiyon Senarist 5.9 322
1971 55 Suç Senarist 7.1 201
1971 55 Dram Senarist 5.5 89

Yoldaşlar
1970 54 Western Senarist 7.5 2,776

Vahset sehri
1970 54 Suç Senarist 6.5 1,587

Bir Mevsimlik Aşk
1969 53 Senarist 7.6 12
1968 52 Suç Senarist 6.4 54

Vahşi Dörtler
1968 52 Suç Senarist 7.2 416

Danger: Diabolik
1968 52 Aksiyon Senarist 6.5 4,643
1957 41 Komedi Senarist 7.2 117

Rüzgarlı Bayır
1954 38 Dram Senarist 6.9 891
1951 35 Komedi Senarist    
1950 34 Komedi Senarist 7.3 208
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,784) Dunkirk (3,938) Stronger (2,740) It (2,182) Mother! (1,474) American Made (1,424) Kingsman: The Golden Circle (1,336) Loving Vincent (1,332) Flatliners (642) The Foreigner (636)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,293) Shameless (6,099) Mr. Robot (4,826) Game of Thrones (3,173) Peaky Blinders (2,108) Manhunt: Unabomber (2,026) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,513) Supernatural (1,381) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017