Giriş Kayıt
Paul Mailman

Paul Mailman


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Paul Mailman, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Reality-TV Görüntü Yönetmeni 4.7 940
2011 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.6 297
2009 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 4.5 74

Büyük Baba
2009 Komedi Kameraman 6.9 33,458

Yıldızların Kitabı
1999 Dram Kameraman 7.0 524

Duman İşaretleri
1998 Komedi Kameraman 7.2 8,285
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (21,427) Blade Runner 2049 (3,534) Jigsaw (2,532) Geostorm (2,340) Last Flag Flying (1,712) The Man from Earth: Holocene (1,496) Dunkirk (1,324) It (1,053) The Foreigner (1,017) Justice League (813)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,743) Shameless (6,180) Black Mirror (5,903) Star Trek: Discovery (3,453) The Big Bang Theory (3,308) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,184) Supernatural (3,109) The X Files (2,113) The Gifted (1,974) The Blacklist (1,629)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018