Giriş Kayıt
Johnny Mah

Johnny Mah


Dublör, Oyuncu

Johnny Mah, dublör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: John Mah | Jonnhy Mah
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.0 349
2013 Macera Oyuncu 5.0 2,609

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Dublör 7.0 403,545
2012 Aksiyon Dublör 3.8 1,343

Tehlikeli Adam
2009 Aksiyon Dublör    

Suikastçı
2007 Aksiyon Dublör 6.3 75,924
2000 Aksiyon Oyuncu 6.6 9,743

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Dublör 6.0 15,793

Bin Yılın Sporu
1998 Aksiyon Oyuncu    

Samurayın Gözyaşları
1995 Aksiyon Dublör 6.5 9,527

Av
1995 Aksiyon Dublör 5.9 3,764
1994 Dram Oyuncu 7.2 928
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017