Giriş Kayıt
Luigi Magni

Luigi Magni (85)


Senarist, Yönetmen

Luigi Magni, 21 Mart 1928 Rome, Lazio, İtalya doğumlu senarist, yönetmen. State buoni se potete (1983) yapımıyla biliniyor.27 Ekim 2013 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1928
Ölüm Tarihi: 27 Ekim 2013
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 56 Belgesel Yönetmen
Çeşitli
7.7 60
1983 55 Dram Senarist
Yönetmen
8.2 953
1977 49 Dram Senarist
Yönetmen
7.5 365
1976 48 Komedi Senarist
Yönetmen
6.9 392
1971 43 Komedi Yönetmen
Senarist
6.6 127
1968 40 Komedi Senarist 7.0 658

Cadılar
1967 39 Komedi Senarist 6.1 866
1966 38 Most Popular by Genre Senarist 6.9 15
1966 38 Aksiyon Senarist 6.1 106
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017