Giriş Kayıt
Dominic Mafham

Dominic Mafham (49)


Oyuncu

Dominic Mafham, 11 Mart 1968 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness (2012), Whistle (2002), Sniper: Ghost Shooter (2016), (2007) Kingdom (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1968
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,108
2015 47 Macera Oyuncu 5.0 1,814
2015 Dram Oyuncu 8.1 26,323
2014 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,968
2014 46 Komedi Oyuncu 7.8 84
2012 44 Macera Oyuncu 4.4 1,369
2010 Suç Oyuncu 7.6 2,848
2010 42 Gerilim Oyuncu 4.9 70
2009 Dram Oyuncu 7.0 1,315
2007 Komedi Oyuncu 7.9 1,766
2006 Suç Oyuncu 8.0 7,271
2003 35 Biyografi Oyuncu 7.3 1,891
2003 35 Suç Oyuncu    
2002 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 757
2002 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,160
1998 Dram Oyuncu    

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 29 Komedi Oyuncu 6.6 6,736
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,391

İngiliz Hasta
1996 28 Dram Oyuncu 7.4 149,807
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,702
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,827
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,101
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,660) Kidnap (5,068) The Fate of the Furious (4,172) The Boss Baby (2,916) Contratiempo (2,146) Dangal (1,976) The Great Wall (1,672) Get Out (1,469) The LEGO Batman Movie (1,405) The Shack (1,324)
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,012) American Gods (6,711) Fargo (5,168) Lucifer (5,167) Into the Badlands (3,368) The 100 (3,117) Twin Peaks (2,946) Arrow (2,746) 12 Monkeys (2,176) Better Call Saul (2,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017