Giriş Kayıt
Dominic Mafham

Dominic Mafham (49)


Oyuncu

Dominic Mafham, 11 Mart 1968 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Keskin Nişancı: Miras (2014), Dungeons & Dragons: The Book of Vile Darkness (2012), Whistle (2002), Hayalet Tetikçi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1968
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.9 3,067

Hayalet Tetikçi
2016 48 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,366
2015 47 Macera Oyuncu 5.0 1,814
2015 Dram Oyuncu 8.0 27,707

Keskin Nişancı: Miras
2014 46 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,552
2014 46 Komedi Oyuncu 7.8 84
2012 44 Macera Oyuncu 4.4 1,369
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,179
2010 42 Gerilim Oyuncu 4.9 70
2009 Dram Oyuncu 7.0 1,572
2007 Komedi Oyuncu 7.9 1,766
2006 Suç Oyuncu 8.0 7,763
2003 35 Biyografi Oyuncu 7.3 1,891
2003 35 Suç Oyuncu    
2002 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 757
1999 Dram Oyuncu 6.6 45
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,240
1998 Dram Oyuncu    

Oltada Balık Çantada Keklik
1997 29 Komedi Oyuncu 6.6 6,736
1997 Suç Oyuncu 7.8 17,210

İngiliz Hasta
1996 28 Dram Oyuncu 7.4 153,856
1996 Suç Oyuncu 7.3 1,811
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,933
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017