Giriş Kayıt
Sean Madaras

Sean Madaras


Editör

Sean Madaras, editör. (2006) Kumanda (2006), (2002) Kazara Zengin (2002), (2006) Grandma's Boy (2006), (2002) 8 Çılgın Gece (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Vahşi Doğa
2008 Komedi Çeşitli 5.3 19,111

Kumanda
2006 Komedi Çeşitli 6.4 262,286

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Çeşitli 5.6 42,742
2006 Komedi Çeşitli 7.0 70,354

Avrupalı Jigolo: Deuce Bigalow
2005 Komedi Çeşitli 4.6 43,101

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Çeşitli 6.4 138,891

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Çeşitli 6.8 282,082
2003 Komedi Çeşitli 5.6 12,136

Asabiyim
2003 Komedi Çeşitli 6.2 179,550

Ateşli Piliç
2002 Komedi Çeşitli 5.5 78,971

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Çeşitli 5.4 18,505

Kazara Zengin
2002 Komedi Çeşitli 5.8 117,373
2002 Komedi Çeşitli 3.3 18,864

Hayvan
2001 Komedi Çeşitli 4.8 48,581

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Editorial Department 4.9 11,431

Küçük Nicky
2000 Komedi Editorial Department 5.3 85,053

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Editorial Department
Çeşitli
6.6 195,462
Film Altyazıları
Baywatch (14,378) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,472) Security (2,875) Dunkirk (2,231) Dangal (2,229) Lady Macbeth (2,086) 6 Days (1,750) Wakefield (1,715) King Arthur: Legend of the Sword (1,403) Alien: Covenant (1,114)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,380) The Defenders (8,329) Rick and Morty (2,879) Suits (1,846) The Sinner (1,606) Mr. Mercedes (1,592) The Strain (1,490) Breaking Bad (1,085) Fargo (1,081) The Mist (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017