Giriş Kayıt
Bruce MacVittie

Bruce MacVittie (60)


Oyuncu

Bruce James MacVittie, 14 Ekim 1956 Providence, Rhode Island, ABD doğumlu oyuncu. Earthwork (2009), Paralar Nerede? (2000), Stonewall (1995), Just Like the Son (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bruce James MacVittie
Doğum Tarihi: 14 Ekim 1956
Doğum Yeri: Providence, Rhode Island, ABD
Diğer Bir İsmi: Bruce Macvittie
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 57 Macera Oyuncu 4.2 1,809
2010 Aksiyon Oyuncu 9.3 6,740
2009 53 Dram Oyuncu 5.5 153
2009 53 Dram Oyuncu 8.3 796

Brooklyn'in Kralı
2009 53 Suç Oyuncu 6.7 53,887
2007 Dram Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 8.2 12,741

Yalnız Kalpler
2006 50 Suç Oyuncu 6.5 17,957
2006 50 Biyografi Oyuncu 6.6 2,808
2006 50 Dram Oyuncu 7.5 1,065
2005 Aksiyon Oyuncu 7.8 1,864

Milyonluk Bebek
2004 48 Dram Oyuncu 8.1 501,618
2004 48 Komedi Oyuncu 4.7 192
2003 47 Komedi Oyuncu 5.5 1,151
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,564

Toz
2001 45 Dram Oyuncu 6.7 1,853
2001 45 Suç Oyuncu 6.8 213,622

Paralar Nerede?
2000 44 Dram Oyuncu 6.3 4,551

Soprano Ailesi
1999 Suç Oyuncu 9.2 201,372

Stüdyo 54
1998 42 Dram Oyuncu 5.8 28,172

Kuyruklu Yalan
1998 42 Komedi Oyuncu 5.8 539
1998 42 Dram Oyuncu 6.9 1,126
1998 42 Dram Oyuncu 5.9 189

Barışçı
1997 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 47,036

Richard'ı Ararken
1996 40 Belgesel Oyuncu 7.4 7,130
1995 39 Komedi Oyuncu 6.9 1,218

Mahşer
1994 38 Macera Oyuncu    
1994 Dram Oyuncu    
1993 37 Komedi Oyuncu 5.9 2,647

Aldanış
1991 35 Gerilim Oyuncu 6.1 4,972
1991 35 Biyografi Oyuncu 7.2 70,030
1991 Dram Oyuncu 5.6 5,067
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,792

Doğum Günü 4 Temmuz
1989 33 Biyografi Oyuncu 7.2 79,198
1989 33 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,170
1988 32 Fantastik Oyuncu 5.5 2,733

Caz Dünyası
1984 28 Suç Oyuncu 6.5 12,968
1981 25 Dram Oyuncu 7.1 1,507
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,489
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017