Giriş Kayıt
Gordon MacRae

Gordon MacRae (64)


Oyuncu

Albert Gordon MacRae, 12 Mart 1921 East Orange, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Oklahoma! (1955), Carousel (1956), Mehtap Körfezi (1951), By the Light of the Silvery Moon (1953) gibi yapımlarla biliniyor.24 Ocak 1986 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Albert Gordon MacRae
Doğum Tarihi: 12 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 24 Ocak 1986
Doğum Yeri: East Orange, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Gordon and Sheila MacRae
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 59 Aksiyon Oyuncu 6.8 158
1978 57 Komedi Oyuncu 5.1 132
1971 Komedi Oyuncu    
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
1962 Komedi Oyuncu 9.0 120
1959 Komedi Oyuncu    
1959 Komedi Oyuncu    
1956 35 Dram Oyuncu 6.9 4,770
1955 34 Müzikal Oyuncu 7.2 9,372
1953 32 Komedi Oyuncu 7.1 1,530
1951 30 Müzikal Oyuncu 6.0 296

Mehtap Körfezi
1951 30 Komedi Oyuncu 7.1 1,872
1950 29 Komedi Oyuncu 6.2 942
1950 Komedi Oyuncu 7.6 380
1950 29 Komedi Oyuncu 6.6 1,280
1950 29 Komedi Oyuncu 6.5 279
1950 29 Suç Oyuncu 6.6 670
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017