Giriş Kayıt
Dave Macomber

Dave Macomber


Dublör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Dave Macomber, dublör, görsel efekt, editör, oyuncu. Adı Çıkmış (2010), Banshee (2013), (2015) Entourage (2015), (2017) Bahubali 2: The Conclusion (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Macomber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 8.9 38,123
2016 Dram Dublör 7.6 5,636
2015 Komedi Dublör 6.6 64,575
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Dublör 5.5 59,992

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 255,545

Sabotaj
2014 Aksiyon Dublör 5.7 50,089

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 96,750

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 91,713

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 591,197
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 64,639
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 35,392

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 133,423

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Dublör 5.7 100,612

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 300,909
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 18,514
2010 Suç Dublör 3.5 315

Adı Çıkmış
2010 Komedi Dublör 7.1 295,019
2010 Aksiyon Editör
Görsel Efekt
4.5 1,077

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 84,170
2010 Aksiyon Dublör 6.3 90,503

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 5.8 180,135
2007 Aksiyon Dublör 4.5 420
2007 Macera Dublör 5.2 50
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017