Giriş Kayıt
Dave Macomber

Dave Macomber


Dublör, Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Editör

Dave Macomber, dublör, görsel efekt, sanat bölümü, editör.

Diğer Bir İsmi: David Macomber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör    
2016 Dram Dublör 7.6 5,417
2015 Komedi Dublör 6.6 64,181
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Dublör 5.5 59,604

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 254,414

Sabotaj
2014 Aksiyon Dublör 5.7 49,812

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 96,263

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 91,247

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 587,840
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 64,044
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 35,392

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 133,039

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Dublör 5.7 100,231

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 298,547
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 18,476
2010 Suç Dublör 3.5 315

Adı Çıkmış
2010 Komedi Dublör 7.1 293,666
2010 Aksiyon Editör
Görsel Efekt
4.5 1,077

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 83,844
2010 Aksiyon Dublör 6.3 90,259

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 5.8 179,565
2007 Aksiyon Dublör 4.5 420
2007 Macera Dublör 5.2 50
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,701) Fargo (3,751) The Last Kingdom (2,449) Into the Badlands (2,178) The Expanse (2,141) Doctor Who (2,017) Game of Thrones (1,712) Vikings (1,684) Better Call Saul (1,592) Supernatural (1,500)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017