Giriş Kayıt
Dave Macomber

Dave Macomber


Dublör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Dave Macomber, dublör, görsel efekt, editör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: David Macomber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2016 Dram Dublör 7.6 4,962
2015 Komedi Dublör 6.6 63,332
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Dublör 5.5 58,704

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 251,771

Sabotaj
2014 Aksiyon Dublör 5.7 49,245

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 95,352

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 90,187

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 580,698
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 62,556
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 35,392

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 132,126

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Dublör 5.7 99,463

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 294,019
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 18,280
2010 Suç Dublör 3.5 315

Adı Çıkmış
2010 Komedi Dublör 7.1 290,064
2010 Aksiyon Editör
Görsel Efekt
4.5 1,077

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 83,097
2010 Aksiyon Dublör 6.3 89,710

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 5.8 178,528
2007 Aksiyon Dublör 4.5 420
2007 Macera Dublör 5.2 50
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017