Giriş Kayıt
Dave Macomber

Dave Macomber


Dublör, Görsel Efekt, Oyuncu, Editör

Dave Macomber, dublör, görsel efekt, oyuncu, editör. Adı Çıkmış (2010), Banshee (2013), (2017) Baahubali 2: The Conclusion (2017), (2015) Entourage (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Macomber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör 9.7 446

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.5 14,268
2018 Kısa Metraj Oyuncu 5.1 264
2018 Dram Dublör 7.2 122
2017 Komedi Dublör 6.0 25,973
2017 Aksiyon Dublör 7.9 301,646
2017 Aksiyon Dublör 8.4 55,869
2016 Komedi Dublör 6.4 98
2016 Dram Dublör 7.6 6,426
2015 Komedi Dublör 6.6 68,294
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Dublör 5.5 63,420

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 270,493

Sabotaj
2014 Aksiyon Dublör 5.7 52,723

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 102,875

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 96,947

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 628,362
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 70,375
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 35,392

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 137,791

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Dublör 5.7 104,091

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 314,681
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 19,149
2010 Suç Dublör 3.5 315

Adı Çıkmış
2010 Komedi Dublör 7.1 311,426
2010 Aksiyon Editör
Görsel Efekt
4.5 1,077

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 87,824
2010 Aksiyon Dublör 6.3 93,165

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 5.8 185,736
2007 Aksiyon Dublör 4.5 420
2007 Macera Dublör 5.2 50
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,124) Den of Thieves (2,958) Maze Runner: The Death Cure (2,741) Winchester (2,486) Hostiles (2,261) 12 Strong (1,792) A martfüi rém (1,687) The Commuter (1,321) Bleeding Steel (1,242) Submergence (1,183)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,331) Supernatural (4,680) The Big Bang Theory (3,303) Gotham (2,776) The Terror (2,749) Arrow (2,321) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,285) The Flash (1,926) Krypton (1,668) Legion (1,656)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018