Giriş Kayıt
Dave Macomber

Dave Macomber


Dublör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Dave Macomber, dublör, görsel efekt, editör, oyuncu. Adı Çıkmış (2010), Banshee (2013), (2015) Entourage (2015), (2017) Bahubali 2: The Conclusion (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Macomber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    
2018 Aksiyon Dublör    

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Dublör    
2017 Aksiyon Dublör 8.6 48,883
2016 Dram Dublör 7.6 5,977
2015 Komedi Dublör 6.6 66,186
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Dublör 5.5 61,292

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 263,076

Sabotaj
2014 Aksiyon Dublör 5.7 51,025

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 98,952

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 93,733

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 604,024
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 66,861
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 35,392

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 135,024

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Dublör 5.7 101,984

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 306,831
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 18,742
2010 Suç Dublör 3.5 315

Adı Çıkmış
2010 Komedi Dublör 7.1 300,897
2010 Aksiyon Editör
Görsel Efekt
4.5 1,077

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 85,561
2010 Aksiyon Dublör 6.3 91,465

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 5.8 182,423
2007 Aksiyon Dublör 4.5 420
2007 Macera Dublör 5.2 50
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017