Giriş Kayıt
Dave Macomber

Dave Macomber


Dublör, Görsel Efekt, Sanat Bölümü, Editör

Dave Macomber, dublör, görsel efekt, sanat bölümü, editör. Adı Çıkmış (2010), Banshee (2013), (2015) Entourage (2015), (2017) Bahubali 2: The Conclusion (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David Macomber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Dublör    

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Dublör    

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Dublör 8.2 136,802
2017 Aksiyon Dublör 8.5 51,267
2016 Komedi Dublör 6.4 98
2016 Dram Dublör 7.6 6,076
2015 Komedi Dublör 6.6 66,795
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Dublör 5.5 61,841

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 265,690

Sabotaj
2014 Aksiyon Dublör 5.7 51,673

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 100,035

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 94,517

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 610,374
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 67,838
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 35,392

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 135,847

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Dublör 5.7 102,660

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 309,167
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 18,855
2010 Suç Dublör 3.5 315

Adı Çıkmış
2010 Komedi Dublör 7.1 303,939
2010 Aksiyon Editör
Görsel Efekt
4.5 1,077

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 86,171
2010 Aksiyon Dublör 6.3 91,920

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 5.8 183,397
2007 Aksiyon Dublör 4.5 420
2007 Macera Dublör 5.2 50
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017