Giriş Kayıt
Dave Macomber

Dave Macomber


Dublör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Dave Macomber, dublör, görsel efekt, editör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: David Macomber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2015 Komedi Dublör 6.6 62,659
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Dublör 5.5 58,018

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 250,077

Sabotaj
2014 Aksiyon Dublör 5.7 48,998

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 94,656

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 89,530

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 576,243
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 61,641
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 35,392

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 131,521

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Dublör 5.7 99,098

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 292,310
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 18,280
2010 Suç Dublör 3.5 315

Adı Çıkmış
2010 Komedi Dublör 7.1 286,997
2010 Aksiyon Editör
Görsel Efekt
4.5 1,077

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 82,609
2010 Aksiyon Dublör 6.3 89,341

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 5.8 177,859
2007 Aksiyon Dublör 4.5 420
2007 Macera Dublör 5.2 50
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017