Giriş Kayıt
Dave Macomber

Dave Macomber


Dublör, Görsel Efekt, Editör, Oyuncu

Dave Macomber, dublör, görsel efekt, editör, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: David Macomber
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Dublör    
2016 Dram Dublör 7.6 5,206
2015 Komedi Dublör 6.6 63,773
2015 Aksiyon Dublör 5.2 395

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Dublör 5.5 59,135

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Dublör 5.7 253,034

Sabotaj
2014 Aksiyon Dublör 5.7 49,548

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Dublör 5.6 95,808

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.9 90,712

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Dublör 7.2 584,493
2013 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.4 63,298
2013 Aksiyon Görsel Efekt 8.6 35,392

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 132,596

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Dublör 5.7 99,763

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Dublör 7.3 295,480
2011 Aksiyon Görsel Efekt
Sanat Bölümü
4.4 18,411
2010 Suç Dublör 3.5 315

Adı Çıkmış
2010 Komedi Dublör 7.1 292,111
2010 Aksiyon Editör
Görsel Efekt
4.5 1,077

Kıyamet Melekleri
2010 Aksiyon Dublör 5.2 83,461
2010 Aksiyon Dublör 6.3 89,993

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Dublör 5.8 179,030
2007 Aksiyon Dublör 4.5 420
2007 Macera Dublör 5.2 50
2004 Dram Görsel Efekt 6.3 426
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,709) Live by Night (6,079) Hidden Figures (5,458) Rogue One (4,894) Split (4,591) Paterson (3,812) Assassin's Creed (3,765) Patriots Day (3,579) Allied (3,264) Passengers (1,519)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017