Giriş Kayıt
Kevin MacLean

Kevin MacLean (38)


Animasyon

Kevin MacLean, 01 Mayıs 1979 Portland, Oregon, ABD doğumlu animasyon. Karlar Ülkesi (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1979
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Allan MacLean
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Animasyon Animasyon    
2016 37 Animasyon Animasyon 7.6 160,635
2016 37 Animasyon Animasyon 7.8 2,383

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 37 Animasyon Animasyon 8.0 319,594
2015 36 Animasyon Animasyon 7.0 8,202

6 Süper Kahraman
2014 35 Animasyon Animasyon 7.8 321,714

Karlar Ülkesi
2013 34 Animasyon Animasyon 7.5 465,619
2013 34 Animasyon Animasyon 6.5 67,833
2012 33 Animasyon Animasyon 7.0 79,917

Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı
2011 32 Animasyon Animasyon 6.9 2,377
2011 32 Animasyon Animasyon    
2011 32 Animasyon Animasyon 7.3 203,813

Kung Fu Panda Tatil
2010 31 Animasyon Animasyon    
2009 30 Animasyon Animasyon    
2009 30 Animasyon Animasyon    

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 30 Animasyon Animasyon 6.5 124,282
2008 29 Animasyon Animasyon 7.6 340,204

Arı Filmi
2007 28 Animasyon Animasyon 6.1 115,734

Fare Şehri
2006 27 Animasyon Animasyon 6.6 92,689

Orman Çetesi
2006 27 Animasyon Animasyon 6.7 136,568

Madagaskar
2005 26 Animasyon Animasyon 6.9 295,358

Köpekbalığı Hikayesi
2004 25 Animasyon Animasyon 6.0 142,545
2001 22 Animasyon Animasyon 4.7 14,983
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017