Giriş Kayıt
Kevin MacLean

Kevin MacLean (39)


Animasyon

Kevin MacLean, 30 Nisan 1979 Portland, Oregon, ABD doğumlu animasyon. Karlar Ülkesi (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1979
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Allan MacLean
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi: Olaf'ın Macerası
2017 38 Animasyon Animasyon 4.9 6,139
2016 37 Animasyon Animasyon 7.6 192,835
2016 37 Animasyon Animasyon 7.8 2,383

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 37 Animasyon Animasyon 8.0 347,145

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 36 Animasyon Animasyon 7.0 9,785

6 Süper Kahraman
2014 35 Animasyon Animasyon 7.8 339,651

Karlar Ülkesi
2013 34 Animasyon Animasyon 7.5 485,881
2013 34 Animasyon Animasyon 6.5 70,418
2012 33 Animasyon Animasyon 7.0 82,701

Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı
2011 32 Animasyon Animasyon 6.9 2,377
2011 32 Animasyon Animasyon    
2011 32 Animasyon Animasyon 7.3 212,768

Kung Fu Panda Tatil
2010 31 Animasyon Animasyon    
2009 30 Animasyon Animasyon    
2009 30 Animasyon Animasyon    

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 30 Animasyon Animasyon 6.5 128,888
2008 29 Animasyon Animasyon 7.6 355,425

Arı Filmi
2007 28 Animasyon Animasyon 6.1 120,472

Fare Şehri
2006 27 Animasyon Animasyon 6.6 96,616

Orman Çetesi
2006 27 Animasyon Animasyon 6.7 140,934

Madagaskar
2005 26 Animasyon Animasyon 6.9 308,062

Köpekbalığı Hikayesi
2004 25 Animasyon Animasyon 6.0 147,461
2001 22 Animasyon Animasyon 4.7 15,307
Dizi Altyazıları
Westworld (7,916) The 100 (3,615) The Expanse (3,119) La casa de papel (2,363) The Crossing (1,837) Colony (1,810) 12 Monkeys (1,519) Genius (1,320) Luke Cage (1,300) Vikings (1,189)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018