Giriş Kayıt
Kevin MacLean

Kevin MacLean (39)


Animasyon

Kevin MacLean, 30 Nisan 1979 Portland, Oregon, ABD doğumlu animasyon. Karlar Ülkesi (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1979
Doğum Yeri: Portland, Oregon, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Allan MacLean
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karlar Ülkesi: Olaf'ın Macerası
2017 38 Animasyon Animasyon 4.9 6,139
2016 37 Animasyon Animasyon 7.6 187,100
2016 37 Animasyon Animasyon 7.8 2,383

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 37 Animasyon Animasyon 8.0 341,943

Karlar Ülkesi: Kutlama
2015 36 Animasyon Animasyon 7.0 9,785

6 Süper Kahraman
2014 35 Animasyon Animasyon 7.8 335,589

Karlar Ülkesi
2013 34 Animasyon Animasyon 7.5 481,874
2013 34 Animasyon Animasyon 6.5 69,829
2012 33 Animasyon Animasyon 7.0 82,086

Kung Fu Panda: Ustaların Sırrı
2011 32 Animasyon Animasyon 6.9 2,377
2011 32 Animasyon Animasyon    
2011 32 Animasyon Animasyon 7.3 210,690

Kung Fu Panda Tatil
2010 31 Animasyon Animasyon    
2009 30 Animasyon Animasyon    
2009 30 Animasyon Animasyon    

Canavarlar Yaratıklara Karşı
2009 30 Animasyon Animasyon 6.5 127,848
2008 29 Animasyon Animasyon 7.6 351,873

Arı Filmi
2007 28 Animasyon Animasyon 6.1 119,371

Fare Şehri
2006 27 Animasyon Animasyon 6.6 95,707

Orman Çetesi
2006 27 Animasyon Animasyon 6.7 139,955

Madagaskar
2005 26 Animasyon Animasyon 6.9 305,349

Köpekbalığı Hikayesi
2004 25 Animasyon Animasyon 6.0 146,411
2001 22 Animasyon Animasyon 4.7 15,307
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018