Giriş Kayıt
Alison Maclean

Alison Maclean


Yönetmen, Senarist

Alison Maclean, Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu yönetmen, senarist. Jesus' Son (1999), Kitchen Sink (1989), The Tudors (2007), SUBWAYStories: Tales from the Underground (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Alison MacLean
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Biyografi 5.6 194
2007 Dram Yönetmen 8.1 53,336
1999 Dram Yönetmen 7.0 6,253
1998 Komedi Yönetmen 7.0 83,123
1998 Dram 5.9 6,193
1997 Dram Yönetmen 6.7 1,070
1992 Dram Yönetmen
Senarist
6.0 399
1989 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.4 740
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,048) Doctor Strange (7,185) Allied (6,665) John Wick: Chapter 2 (5,380) Moana (5,050) Lion (3,681) Arrival (3,405) Forushande (3,234) Hacksaw Ridge (2,414) Split (2,371)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,843) Supernatural (4,853) Vikings (4,519) The Expanse (4,462) Suits (3,790) Sherlock (2,709) The Big Bang Theory (2,671) Blindspot (2,272) Arrow (2,158) Legion (2,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017