Giriş Kayıt
John A. Machione

John A. Machione


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

John A. Machione, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Şeytan Marka Giyer (2006), Telefon Kulübesi (2002), Burada Olan Burada Kalır (2008), Gelinlerin Savaşı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Machione
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunus Masalı 2
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 6,328
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 943

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 70,681

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 83,175

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 145,440

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 218,804

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 299,700
2005 Dram Yapımcı 6.6 2,147
2003 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 3,001

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 3,137

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Yapım Yöneticisi 7.1 216,306

Sakın Konuşma
2001 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 41,600

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 33,598
2000 Biyografi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
5.3 1,992

Baba Yüreği
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 1,750

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 Komedi Çeşitli 6.8 30,987

Sevimli Fahişe
1995 Komedi Çeşitli 7.1 32,757

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 Komedi Çeşitli 7.5 29,975
1990 Komedi Çeşitli 5.6 10,850

New York Üçlemesi
1989 Komedi Çeşitli 6.4 13,872

Baska bir kadin
1988 Dram Çeşitli 7.4 10,040

Şehrin Parlak Işıkları
1988 Dram Çeşitli 5.6 5,967

*Piller dahil degildir
1987 Aile Çeşitli 6.5 24,528

Eylül
1987 Dram Çeşitli 6.7 7,143
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017