Giriş Kayıt
John A. Machione

John A. Machione


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

John A. Machione, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı. Şeytan Marka Giyer (2006), Telefon Kulübesi (2002), Burada Olan Burada Kalır (2008), Gelinlerin Savaşı (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John Machione
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yunus Masalı 2
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 6,482
2012 Dram Yapım Yöneticisi 5.7 943

Babamın Penguenleri
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 73,165

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 86,396

Burada Olan Burada Kalır
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 149,195

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.6 224,073

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.8 309,072
2005 Dram Yapımcı 6.6 2,147
2003 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 3,001

Dişçilerin Gizli Yaşamları
2002 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 3,137

Telefon Kulübesi
2002 Suç Yapım Yöneticisi 7.1 222,367

Sakın Konuşma
2001 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 42,622

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 34,215
2000 Biyografi Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
5.4 2,062

Baba Yüreği
1999 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 1,750

Herkes Seni Seviyorum Der
1996 Komedi Çeşitli 6.8 31,336

Sevimli Fahişe
1995 Komedi Çeşitli 7.1 33,756

Broadway Üzerinde Kurşunlar
1994 Komedi Çeşitli 7.5 29,975
1990 Komedi Çeşitli 5.6 11,148

New York Üçlemesi
1989 Komedi Çeşitli 6.4 13,872

Baska bir kadin
1988 Dram Çeşitli 7.4 10,040

Şehrin Parlak Işıkları
1988 Dram Çeşitli 5.6 5,967

*Piller dahil degildir
1987 Aile Çeşitli 6.6 25,388

Eylül
1987 Dram Çeşitli 6.7 7,143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017