Giriş Kayıt
Seth MacFarlane

Seth MacFarlane (44)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Animasyon

Seth Woodbury MacFarlane, 26 Ekim 1973 Kent, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, animasyon. Ayı Teddy (2012), Ayı Teddy 2 (2015), Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (2014), The Orville (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Seth Woodbury MacFarlane
Doğum Tarihi: 26 Ekim 1973
Doğum Yeri: Kent, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Stewie
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
9.6 (26 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Belgesel Oyuncu 8.3 63

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.0 194

Şanslı Logan
2017 44 Komedi Oyuncu 7.1 78,867
2017 Macera Senarist
Oyuncu
Yapımcı
7.9 31,186
2017 Komedi Oyuncu    

Şarkını Söyle
2016 43 Animasyon Oyuncu 7.1 96,996
2016 Müzik Oyuncu 6.0 33
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 134
2016 Animasyon Yapımcı 5.1 1,946

İşte Bu Her Şeyi Değiştirir
2015 42 Belgesel Yapımcı 6.5 316
2015 Komedi Yapımcı 7.5 3,538

Ayı Teddy 2
2015 42 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Müzik
6.3 151,349

Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı
2014 41 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Müzik
6.1 152,395
2014 Komedi Oyuncu 5.7 279

Cosmos: Bir Uzay Serüveni
2014 Belgesel Yapımcı 9.3 62,015
2014 Komedi Oyuncu 7.6 12,569
2013 Komedi Yapımcı 5.5 6,037
2013 40 Belgesel Oyuncu 7.1 310
2013 40 Oyuncu
Senarist
Müzik
7.4 2,670

Çatlak Film
2013 40 Komedi Oyuncu 4.3 88,105
2012 39 Oyuncu 6.4 219

Ayı Teddy
2012 39 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Yönetmen
Senarist
Müzik
7.0 515,498
2012 Komedi Oyuncu    
2011 Belgesel Oyuncu 7.8 4,589
2011 Animasyon Senarist
Oyuncu
Animasyon
Yapımcı
7.3 8,694
2011 Komedi Oyuncu 7.2 1,498
2010 37 Belgesel Oyuncu 7.3 540
2010 37 Animasyon Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 8.1 19,401
2010 37 Oyuncu 7.0 171
2010 37 Komedi Oyuncu    

Diş Perisi
2010 37 Komedi Oyuncu 5.0 34,820
2010 37 Animasyon Oyuncu 6.3 2,998
2010 37 Belgesel Oyuncu    
2009 Animasyon Animasyon
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
   
2009 Animasyon Animasyon
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
5.6 34,737
2009 36 Animasyon Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.6 56,329
2008 35 Animasyon Oyuncu    

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 35 Aksiyon Oyuncu 7.0 227,945
2008 Animasyon Senarist
Oyuncu
Animasyon
6.6 2,265
2007 34 Animasyon Oyuncu    
2007 34 Animasyon Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 8.3 7,526
2006 Animasyon Senarist
Oyuncu
6.8 702
2006 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 178
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.1 697

Putları Kıranlar
2005 Belgesel Oyuncu 7.8 167
2005 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.7 31,123
2005 Animasyon Animasyon
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.4 98,468
2005 Belgesel Oyuncu 6.7 116
2005 Komedi Oyuncu 8.3 8,488
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,501
2003 Komedi Oyuncu 6.8 10,999
2003 Komedi Yapımcı 4.7 176
2001 Animasyon Oyuncu 7.8 35,862

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 36,060

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Oyuncu 8.1 80,637
2000 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
   

Aile Reisi
1998 Animasyon Oyuncu
Sanat Bölümü
Animasyon
Sanat Yönetmeni
Yapımcı
Senarist
Müzik
8.2 266,931
1997 Talk-Show Oyuncu 2.9 4,932
1997 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
7.3 25,348
1996 Komedi Oyuncu 8.6 39,591

Dexter'ın Laboratuarı
1996 Animasyon Sanat Bölümü
Senarist
8.0 35,065
1996 23 Animasyon Animasyon
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.2 308

İnek ve Tavuk
1995 Animasyon Senarist 6.7 14,974
1993 Komedi Oyuncu 8.3 13,827
1993 Komedi Oyuncu 6.9 10,149
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018