Giriş Kayıt
Pirie MacDonald

Pirie MacDonald (86)


Oyuncu

Pirie MacDonald, 24 Mart 1932 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Şebeke (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1932
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bana Göz Kulak Ol
1989 57 Aksiyon Oyuncu 6.8 41,737

Sirdas radyo
1988 56 Dram Oyuncu 7.3 10,190
1988 56 Dram Oyuncu 6.0 2,638

Borsa
1987 55 Suç Oyuncu 7.4 129,521

Şebeke
1976 44 Dram Oyuncu 8.1 122,992
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018