Giriş Kayıt
Pirie MacDonald

Pirie MacDonald (85)


Oyuncu

Pirie MacDonald, 24 Mart 1932 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Şebeke (1976) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Mart 1932
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bana Göz Kulak Ol
1989 57 Aksiyon Oyuncu 6.8 40,507

Sirdas radyo
1988 56 Dram Oyuncu 7.3 10,190
1988 56 Dram Oyuncu 6.0 2,638

Borsa
1987 55 Suç Oyuncu 7.4 127,943

Şebeke
1976 44 Dram Oyuncu 8.1 117,155
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (13,790) Blade Runner 2049 (3,615) Jigsaw (2,739) Last Flag Flying (2,486) The Man from Earth: Holocene (2,471) Geostorm (2,468) The Open House (1,378) Dunkirk (1,230) The Foreigner (1,081) It (1,048)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,688) Black Mirror (5,890) Supernatural (4,817) The Big Bang Theory (4,223) Shameless (2,820) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,727) The Blacklist (2,388) The Flash (1,990) The X Files (1,972) Knightfall (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018