Giriş Kayıt
Laurie MacDonald

Laurie MacDonald (63)


Yapımcı

Laurie MacDonald, 19 Aralık 1953 ABD doğumlu yapımcı. Gladyatör (2000), Sıkıysa Yakala (2002), Siyah Giyen Adamlar (1997), Terminal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1953
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Macdonald
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halka 3
2017 Dram Yapımcı 4.5 9,272
2016 63 Aksiyon Yapımcı 5.8 26,633
2015 62 Belgesel Yapımcı 6.8 2,957
2015 Dram Yapımcı 6.1 2,661
2014 Macera Yapımcı 6.5 6,076

Uçuş
2012 59 Dram Yapımcı 7.3 274,457

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 59 Aksiyon Yapımcı 6.8 276,440

Salaklar Sofrası
2010 57 Komedi Yapımcı 5.9 82,890

Davetsiz
2009 56 Dram Yapımcı 6.4 64,256

Aşk Ateşi
2008 55 Suç Yapımcı 6.8 15,841

Uçurtma Avcısı
2007 54 Dram Yapımcı 7.6 69,916

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 54 Dram Yapımcı 7.4 294,209

Gözcü
2007 54 Suç Yapımcı 7.1 51,893

Cennet Gibi
2005 52 Komedi Yapımcı 6.7 85,439

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Yapımcı 5.9 75,252

Ada
2005 52 Aksiyon Yapımcı 6.9 270,617

Halka 2
2005 52 Korku Yapımcı 5.4 75,625

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 51 Macera Yapımcı 6.8 168,386

Terminal
2004 51 Komedi Yapımcı 7.3 320,456

Halka
2002 49 Korku Yapımcı 7.1 265,086

Sıkıysa Yakala
2002 49 Biyografi Yapımcı 8.1 576,665

Smokin
2002 49 Aksiyon Yapımcı 5.3 64,966

Zaman Makinası
2002 49 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 106,374

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 49 Aksiyon Yapımcı 6.1 278,111
2001 Animasyon Yapımcı    

Gladyatör
2000 47 Aksiyon Yapımcı 8.5 1,041,771

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Yapımcı 6.7 140,962
1997 44 Dram Yapımcı 7.2 58,868

Barışçı
1997 44 Aksiyon Yapımcı 5.9 47,473

Siyah Giyen Adamlar
1997 44 Komedi Yapımcı 7.3 423,590

Kasırga
1996 43 Aksiyon Yapımcı 6.3 148,969
1996 43 Dram Yapımcı 5.7 4,926

Yorgan hikayesi
1995 42 Komedi Yapımcı 6.2 8,855
Film Altyazıları
Live by Night (9,461) Why Him? (6,566) Rogue One (3,342) Resident Evil: The Final Chapter (3,304) Patriots Day (2,368) Assassin's Creed (2,082) Hidden Figures (1,991) Paterson (1,293) Split (1,232) Allied (946)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,021) Black Sails (4,157) Into the Badlands (3,213) Legion (2,365) The 100 (2,121) Vikings (1,790) Taken (1,534) The Originals (1,451) Designated Survivor (1,441) Game of Thrones (1,374)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017