Giriş Kayıt
Laurie MacDonald

Laurie MacDonald (63)


Yapımcı, Oyuncu

Laurie MacDonald, 19 Aralık 1953 ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. Gladyatör (2000), Sıkıysa Yakala (2002), Siyah Giyen Adamlar (1997), Terminal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1953
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Macdonald
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 1,425
2017 Dram Yapımcı 6.2 2,639

Halka 3
2017 Dram Yapımcı 4.5 26,347
2016 63 Aksiyon Yapımcı 5.9 41,162
2015 62 Belgesel Yapımcı 6.8 2,957
2015 Dram Yapımcı 6.1 2,749
2014 Macera Yapımcı 6.5 6,113

Uçuş
2012 59 Dram Yapımcı 7.3 282,503

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 59 Aksiyon Yapımcı 6.8 284,384

Salaklar Sofrası
2010 57 Komedi Yapımcı 5.9 85,021

Davetsiz
2009 56 Dram Yapımcı 6.4 67,217

Aşk Ateşi
2008 55 Suç Yapımcı 6.8 16,479

Uçurtma Avcısı
2007 54 Dram Yapımcı 7.6 71,358

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 54 Dram Yapımcı 7.4 303,445

Gözcü
2007 54 Suç Yapımcı 7.1 52,911

Cennet Gibi
2005 52 Komedi Yapımcı 6.7 87,869

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Yapımcı 5.9 78,329

Ada
2005 52 Aksiyon Yapımcı 6.9 276,710

Halka 2
2005 52 Korku Yapımcı 5.4 79,186

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 51 Macera Yapımcı 6.8 173,291

Terminal
2004 51 Komedi Yapımcı 7.3 333,530

Halka
2002 49 Korku Yapımcı 7.1 277,806

Sıkıysa Yakala
2002 49 Biyografi Yapımcı 8.1 618,800

Smokin
2002 49 Aksiyon Yapımcı 5.3 67,618

Zaman Makinası
2002 49 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 108,399

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 49 Aksiyon Yapımcı 6.1 285,729
2001 Animasyon Yapımcı    

Gladyatör
2000 47 Aksiyon Yapımcı 8.5 1,089,384

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Yapımcı 6.7 145,636
1997 44 Dram Yapımcı 7.3 61,081

Barışçı
1997 44 Aksiyon Yapımcı 5.9 48,678

Siyah Giyen Adamlar
1997 44 Komedi Yapımcı 7.3 441,971

Kasırga
1996 43 Aksiyon Yapımcı 6.3 153,145
1996 43 Dram Yapımcı 5.7 4,926

Yorgan hikayesi
1995 42 Komedi Yapımcı 6.2 8,971
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017