Giriş Kayıt
Laurie MacDonald

Laurie MacDonald (63)


Yapımcı

Laurie MacDonald, 19 Aralık 1953 ABD doğumlu yapımcı. Gladyatör (2000), Sıkıysa Yakala (2002), Siyah Giyen Adamlar (1997), Terminal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1953
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Macdonald
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halka 3
2017 Dram Yapımcı 4.5 6,086
2016 63 Aksiyon Yapımcı 5.8 22,416
2015 62 Belgesel Yapımcı 6.8 2,957
2015 Dram Yapımcı 6.1 2,642
2014 Macera Yapımcı 6.5 6,076

Uçuş
2012 59 Dram Yapımcı 7.3 273,003

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 59 Aksiyon Yapımcı 6.8 275,068

Salaklar Sofrası
2010 57 Komedi Yapımcı 5.9 82,493

Davetsiz
2009 56 Dram Yapımcı 6.4 63,807

Aşk Ateşi
2008 55 Suç Yapımcı 6.8 15,841

Uçurtma Avcısı
2007 54 Dram Yapımcı 7.6 69,619

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 54 Dram Yapımcı 7.4 292,519

Gözcü
2007 54 Suç Yapımcı 7.1 51,610

Cennet Gibi
2005 52 Komedi Yapımcı 6.7 85,042

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Yapımcı 5.9 74,737

Ada
2005 52 Aksiyon Yapımcı 6.9 269,467

Halka 2
2005 52 Korku Yapımcı 5.4 74,927

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 51 Macera Yapımcı 6.8 167,053

Terminal
2004 51 Komedi Yapımcı 7.3 318,163

Halka
2002 49 Korku Yapımcı 7.1 262,785

Sıkıysa Yakala
2002 49 Biyografi Yapımcı 8.0 568,848

Smokin
2002 49 Aksiyon Yapımcı 5.3 64,484

Zaman Makinası
2002 49 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 105,959

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 49 Aksiyon Yapımcı 6.1 276,781
2001 Animasyon Yapımcı    

Gladyatör
2000 47 Aksiyon Yapımcı 8.5 1,032,240

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Yapımcı 6.7 140,124
1997 44 Dram Yapımcı 7.2 58,514

Barışçı
1997 44 Aksiyon Yapımcı 5.9 47,451

Siyah Giyen Adamlar
1997 44 Komedi Yapımcı 7.3 420,502

Kasırga
1996 43 Aksiyon Yapımcı 6.3 147,382
1996 43 Dram Yapımcı 5.7 4,926

Yorgan hikayesi
1995 42 Komedi Yapımcı 6.2 8,855
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017