Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Laurie MacDonald

Laurie MacDonald (63)


Yapımcı

Laurie MacDonald, 19 Aralık 1953 ABD doğumlu yapımcı. Gladyatör (2000), Sıkıysa Yakala (2002), Siyah Giyen Adamlar (1997), Terminal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1953
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Macdonald
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halka 3
2017 Dram Yapımcı    
2016 63 Aksiyon Yapımcı 5.8 15,264
2015 62 Belgesel Yapımcı 6.8 2,957
2015 Dram Yapımcı 6.1 2,630
2014 Macera Yapımcı 6.5 6,051

Uçuş
2012 59 Dram Yapımcı 7.3 271,358

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 59 Aksiyon Yapımcı 6.8 273,758

Salaklar Sofrası
2010 57 Komedi Yapımcı 5.9 82,083

Davetsiz
2009 56 Dram Yapımcı 6.4 63,421

Aşk Ateşi
2008 55 Suç Yapımcı 6.8 15,749

Uçurtma Avcısı
2007 54 Dram Yapımcı 7.6 69,277

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 54 Dram Yapımcı 7.4 290,794

Gözcü
2007 54 Suç Yapımcı 7.1 51,593

Cennet Gibi
2005 52 Komedi Yapımcı 6.7 84,657

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Yapımcı 5.9 74,110

Ada
2005 52 Aksiyon Yapımcı 6.9 268,243

Halka 2
2005 52 Korku Yapımcı 5.4 73,620

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 51 Macera Yapımcı 6.8 163,577

Terminal
2004 51 Komedi Yapımcı 7.3 315,670

Halka
2002 49 Korku Yapımcı 7.1 259,620

Sıkıysa Yakala
2002 49 Biyografi Yapımcı 8.0 560,391

Smokin
2002 49 Aksiyon Yapımcı 5.3 64,011

Zaman Makinası
2002 49 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 105,499

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 49 Aksiyon Yapımcı 6.1 275,464
2001 Animasyon Yapımcı    

Gladyatör
2000 47 Aksiyon Yapımcı 8.5 1,022,958

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Yapımcı 6.7 139,231
1997 44 Dram Yapımcı 7.2 58,082

Barışçı
1997 44 Aksiyon Yapımcı 5.9 47,036

Siyah Giyen Adamlar
1997 44 Komedi Yapımcı 7.3 417,204

Kasırga
1996 43 Aksiyon Yapımcı 6.3 146,669
1996 43 Dram Yapımcı 5.7 4,926

Yorgan hikayesi
1995 42 Komedi Yapımcı 6.2 8,809
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017