Giriş Kayıt
Laurie MacDonald

Laurie MacDonald (63)


Yapımcı

Laurie MacDonald, 19 Aralık 1953 ABD doğumlu yapımcı. Gladyatör (2000), Sıkıysa Yakala (2002), Siyah Giyen Adamlar (1997), Terminal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1953
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Macdonald
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halka 3
2017 Dram Yapımcı 4.5 22,187
2016 63 Aksiyon Yapımcı 5.8 34,390
2015 62 Belgesel Yapımcı 6.8 2,957
2015 Dram Yapımcı 6.1 2,708
2014 Macera Yapımcı 6.5 6,113

Uçuş
2012 59 Dram Yapımcı 7.3 278,346

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 59 Aksiyon Yapımcı 6.8 280,507

Salaklar Sofrası
2010 57 Komedi Yapımcı 5.9 83,996

Davetsiz
2009 56 Dram Yapımcı 6.4 66,070

Aşk Ateşi
2008 55 Suç Yapımcı 6.8 16,090

Uçurtma Avcısı
2007 54 Dram Yapımcı 7.6 70,661

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 54 Dram Yapımcı 7.4 298,831

Gözcü
2007 54 Suç Yapımcı 7.1 52,447

Cennet Gibi
2005 52 Komedi Yapımcı 6.7 86,576

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Yapımcı 5.9 76,799

Ada
2005 52 Aksiyon Yapımcı 6.9 273,832

Halka 2
2005 52 Korku Yapımcı 5.4 77,416

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 51 Macera Yapımcı 6.8 170,961

Terminal
2004 51 Komedi Yapımcı 7.3 326,696

Halka
2002 49 Korku Yapımcı 7.1 271,829

Sıkıysa Yakala
2002 49 Biyografi Yapımcı 8.1 597,774

Smokin
2002 49 Aksiyon Yapımcı 5.3 66,329

Zaman Makinası
2002 49 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 107,420

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 49 Aksiyon Yapımcı 6.1 282,038
2001 Animasyon Yapımcı    

Gladyatör
2000 47 Aksiyon Yapımcı 8.5 1,066,025

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Yapımcı 6.7 143,436
1997 44 Dram Yapımcı 7.2 59,933

Barışçı
1997 44 Aksiyon Yapımcı 5.9 48,122

Siyah Giyen Adamlar
1997 44 Komedi Yapımcı 7.3 432,848

Kasırga
1996 43 Aksiyon Yapımcı 6.3 151,208
1996 43 Dram Yapımcı 5.7 4,926

Yorgan hikayesi
1995 42 Komedi Yapımcı 6.2 8,971
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017