Giriş Kayıt
Laurie MacDonald

Laurie MacDonald (64)


Yapımcı, Oyuncu

Laurie MacDonald, 19 Aralık 1953 ABD doğumlu yapımcı, oyuncu. Gladyatör (2000), Sıkıysa Yakala (2002), Siyah Giyen Adamlar (1997), Terminal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1953
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Macdonald
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yapımcı    
2018 Macera Yapımcı    
2017 Belgesel Oyuncu 7.7 2,516
2017 64 Dram Yapımcı 6.2 10,501

Halka 3
2017 64 Dram Yapımcı 4.5 29,687
2016 63 Aksiyon Yapımcı 5.9 46,319
2015 62 Belgesel Yapımcı 6.8 2,957
2015 Dram Yapımcı 6.1 2,803
2014 Macera Yapımcı 6.5 6,113

Uçuş
2012 59 Dram Yapımcı 7.3 288,769

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 59 Aksiyon Yapımcı 6.8 291,471

Salaklar Sofrası
2010 57 Komedi Yapımcı 5.9 86,966

Davetsiz
2009 56 Dram Yapımcı 6.4 68,528

Aşk Ateşi
2008 55 Suç Yapımcı 6.8 16,934

Uçurtma Avcısı
2007 54 Dram Yapımcı 7.6 72,591

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 54 Dram Yapımcı 7.4 309,686

Gözcü
2007 54 Suç Yapımcı 7.1 53,583

Cennet Gibi
2005 52 Komedi Yapımcı 6.7 89,638

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Yapımcı 5.9 81,044

Ada
2005 52 Aksiyon Yapımcı 6.9 281,056

Halka 2
2005 52 Korku Yapımcı 5.4 81,271

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 51 Macera Yapımcı 6.8 177,764

Terminal
2004 51 Komedi Yapımcı 7.3 344,545

Halka
2002 49 Korku Yapımcı 7.1 284,148

Sıkıysa Yakala
2002 49 Biyografi Yapımcı 8.1 656,513

Smokin
2002 49 Aksiyon Yapımcı 5.3 69,453

Zaman Makinası
2002 49 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 109,832

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 49 Aksiyon Yapımcı 6.1 293,469
2001 Animasyon Yapımcı    

Gladyatör
2000 47 Aksiyon Yapımcı 8.5 1,132,481

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Yapımcı 6.7 149,525
1997 44 Dram Yapımcı 7.3 62,892

Barışçı
1997 44 Aksiyon Yapımcı 5.9 49,434

Siyah Giyen Adamlar
1997 44 Komedi Yapımcı 7.3 450,871

Kasırga
1996 43 Aksiyon Yapımcı 6.3 156,068
1996 43 Dram Yapımcı 5.7 4,926

Yorgan hikayesi
1995 42 Komedi Yapımcı 6.2 9,245
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018