Giriş Kayıt
Laurie MacDonald

Laurie MacDonald (63)


Yapımcı

Laurie MacDonald, 19 Aralık 1953 ABD doğumlu yapımcı. Gladyatör (2000), Sıkıysa Yakala (2002), Siyah Giyen Adamlar (1997), Terminal (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1953
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: Laurie Macdonald
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halka 3
2017 Dram Yapımcı 4.5 18,682
2016 63 Aksiyon Yapımcı 5.8 30,674
2015 62 Belgesel Yapımcı 6.8 2,957
2015 Dram Yapımcı 6.1 2,691
2014 Macera Yapımcı 6.5 6,113

Uçuş
2012 59 Dram Yapımcı 7.3 276,514

Siyah Giyen Adamlar 3
2012 59 Aksiyon Yapımcı 6.8 278,518

Salaklar Sofrası
2010 57 Komedi Yapımcı 5.9 83,463

Davetsiz
2009 56 Dram Yapımcı 6.4 65,356

Aşk Ateşi
2008 55 Suç Yapımcı 6.8 16,090

Uçurtma Avcısı
2007 54 Dram Yapımcı 7.6 70,336

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 54 Dram Yapımcı 7.4 296,513

Gözcü
2007 54 Suç Yapımcı 7.1 52,203

Cennet Gibi
2005 52 Komedi Yapımcı 6.7 85,987

Zorro Efsanesi
2005 52 Aksiyon Yapımcı 5.9 76,059

Ada
2005 52 Aksiyon Yapımcı 6.9 272,408

Halka 2
2005 52 Korku Yapımcı 5.4 76,745

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 51 Macera Yapımcı 6.8 169,744

Terminal
2004 51 Komedi Yapımcı 7.3 323,760

Halka
2002 49 Korku Yapımcı 7.1 269,047

Sıkıysa Yakala
2002 49 Biyografi Yapımcı 8.1 587,756

Smokin
2002 49 Aksiyon Yapımcı 5.3 65,672

Zaman Makinası
2002 49 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.9 106,951

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 49 Aksiyon Yapımcı 6.1 280,062
2001 Animasyon Yapımcı    

Gladyatör
2000 47 Aksiyon Yapımcı 8.5 1,054,640

Maskeli Kahraman Zorro
1998 45 Aksiyon Yapımcı 6.7 142,300
1997 44 Dram Yapımcı 7.2 59,390

Barışçı
1997 44 Aksiyon Yapımcı 5.9 47,808

Siyah Giyen Adamlar
1997 44 Komedi Yapımcı 7.3 428,384

Kasırga
1996 43 Aksiyon Yapımcı 6.3 150,216
1996 43 Dram Yapımcı 5.7 4,926

Yorgan hikayesi
1995 42 Komedi Yapımcı 6.2 8,971
Dizi Altyazıları
Fargo (6,208) Arrow (5,766) American Gods (5,766) The Flash (4,905) The 100 (4,327) 12 Monkeys (3,522) The Blacklist (3,351) Better Call Saul (3,261) Supernatural (3,067) Game of Thrones (2,923)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017