Giriş Kayıt
Kenneth MacDonald

Kenneth MacDonald (50)


Oyuncu

Kenneth MacDonald, 20 Kasım 1950 Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. "It Ain't Half Hot Mum" (1974) yapımıyla biliniyor.05 Ağustos 2001 tarihinde (50 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Kasım 1950
Ölüm Tarihi: 05 Ağustos 2001
Doğum Yeri: Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Kenneth Macdonald | Ken Macdonald
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Suç Oyuncu    
1999 49 Dram Oyuncu    
1998 48 Dram Oyuncu    
1986 Dram Oyuncu 6.4 507
1981 Komedi Oyuncu
8.9 34,405
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (170,442) Ozark (2,846) Suits (2,214) Dark Matter (2,030) Fargo (1,556) Orphan Black (1,296) Zoo (1,184) Preacher (1,052) The Strain (1,038) Genius (989)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017