Giriş Kayıt
James MacDonald

James MacDonald


Oyuncu

Oconomowoc, Wisconsin, USA, Oconomowoc, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu. Love Bites (2011), Hostage (2002), (2002) Telefon Kulübesi (2002), (2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oconomowoc, Wisconsin, USA
Doğum Yeri: Oconomowoc, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: James G. MacDonald | James G. Macdonald | James Ma
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,331
2015 Komedi Oyuncu 7.4 19,367

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Oyuncu 4.8 38,535
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,207
2011 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu    

İki Kadın, Bir Erkek
2010 Komedi Oyuncu 7.1 115,969

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 9,654
2006 Dram Oyuncu 7.2 1,506

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 32,583

Telefon Kulübesi
2002 Suç Oyuncu 7.1 223,341
2002 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 4,387

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 56,747

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 64,060

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,881

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Oyuncu 7.0 34,215
2000 Suç Oyuncu    

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 57,923

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.8 2,416
1998 Western Oyuncu 7.7 1,192
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 62,851

Havada Panik
1997 Aksiyon Oyuncu 4.8 9,477
1997 Aksiyon Oyuncu    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 109,953

Fanatik
1996 Dram Oyuncu 5.8 39,011

Kırık Ok
1996 Aksiyon Oyuncu 6.0 81,428
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,116
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 69,509

Ayak Takımı
1991 Komedi Oyuncu 7.1 3,081

Ölümün Gözleri
1990 Korku Oyuncu 6.1 4,780

Harika Şeyler
1987 Dram Oyuncu 7.1 22,100
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017