Giriş Kayıt
James MacDonald

James MacDonald


Oyuncu

Oconomowoc, Wisconsin, USA, Oconomowoc, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu. Love Bites (2011), Hostage (2002), (2002) Telefon Kulübesi (2002), (2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oconomowoc, Wisconsin, USA
Doğum Yeri: Oconomowoc, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: James G. MacDonald | James G. Macdonald | James Ma
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,286
2015 Komedi Oyuncu 7.4 18,373

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Oyuncu 4.8 37,062
2011 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,133
2011 Komedi Oyuncu    

İki Kadın, Bir Erkek
2010 Komedi Oyuncu 7.1 114,199

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 9,393
2006 Dram Oyuncu 7.2 1,506

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 31,980

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Oyuncu 7.1 218,046
2002 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 4,387

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 55,424

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 62,714

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,899

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Oyuncu 7.0 34,215
2000 Suç Oyuncu    

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 56,477

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.8 2,416
1998 Western Oyuncu 7.7 1,192
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 61,206

Havada Panik
1997 Aksiyon Oyuncu 4.8 9,299
1997 Aksiyon Oyuncu    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 107,254

Fanatik
1996 Dram Oyuncu 5.8 39,011

Kırık Ok
1996 Aksiyon Oyuncu 6.0 80,039
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 13,860
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 67,778

Ayak Takımı
1991 Komedi Oyuncu 7.1 3,081

Ölümün Gözleri
1990 Korku Oyuncu 6.1 4,370

Harika Şeyler
1987 Dram Oyuncu 7.1 21,267
Dizi Altyazıları
The Flash (8,674) Better Call Saul (6,733) Lucifer (3,898) American Gods (3,644) Gotham (3,550) Fargo (3,312) Twin Peaks (3,141) The 100 (2,871) 12 Monkeys (2,563) Supernatural (2,515)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017