Giriş Kayıt
James MacDonald

James MacDonald


Oyuncu

Oconomowoc, Wisconsin, USA, Oconomowoc, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu. Love Bites (2011), Hostage (2002), (2002) Telefon Kulübesi (2002), (2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oconomowoc, Wisconsin, USA
Doğum Yeri: Oconomowoc, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: James G. MacDonald | James G. Macdonald | James Ma
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,331
2015 Komedi Oyuncu 7.4 19,902

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Oyuncu 4.8 39,405
2011 Komedi Oyuncu 7.5 2,207
2011 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu    

İki Kadın, Bir Erkek
2010 Komedi Oyuncu 7.0 117,447

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 9,654
2006 Dram Oyuncu 7.2 1,506

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 32,583

Telefon Kulübesi
2002 Suç Oyuncu 7.1 227,195
2002 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 4,387

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 57,737

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 65,351

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 70,863

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Oyuncu 7.0 35,110
2000 Suç Oyuncu    

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 59,276

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.8 2,416
1998 Western Oyuncu 7.7 1,192

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 64,066

Havada Panik
1997 Aksiyon Oyuncu 4.8 9,477
1997 Aksiyon Oyuncu    

Fanatik
1996 Dram Oyuncu 5.8 41,651

Kırık Ok
1996 Aksiyon Oyuncu 6.0 82,612

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Oyuncu 8.2 112,128
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,345
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 71,130

Ayak Takımı
1991 Komedi Oyuncu 7.1 3,081

Ölümün Gözleri
1990 Korku Oyuncu 6.1 4,780

Harika Şeyler
1987 Dram Oyuncu 7.1 22,843
Film Altyazıları
Den of Thieves (4,087) Hostiles (3,435) Red Sparrow (3,214) Maze Runner: The Death Cure (2,966) Wildling (2,650) 12 Strong (2,049) The Commuter (1,257) Peter Rabbit (926) Submergence (725) A Quiet Place (721)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,932) The Terror (5,159) The Flash (2,792) Legion (2,684) The Crossing (2,243) Supernatural (1,766) The Big Bang Theory (1,704) Vikings (1,685) Lucifer (1,622) Fear the Walking Dead (1,503)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018