Giriş Kayıt
James MacDonald

James MacDonald


Oyuncu

Oconomowoc, Wisconsin, USA, Oconomowoc, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu. Love Bites (2011), Hostage (2002), (2002) Telefon Kulübesi (2002), (2010) İki Kadın, Bir Erkek (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oconomowoc, Wisconsin, USA
Doğum Yeri: Oconomowoc, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: James G. MacDonald | James G. Macdonald | James Ma
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,080
2015 Komedi Oyuncu 7.4 17,708

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Oyuncu 4.8 36,517
2011 Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.6 2,133
2011 Komedi Oyuncu    

İki Kadın, Bir Erkek
2010 Komedi Oyuncu 7.1 113,206

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Oyuncu 5.6 9,393
2006 Dram Oyuncu 7.2 1,506

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Oyuncu 5.3 31,797

Telefon Kulübesi
2002 Gerilim Oyuncu 7.1 215,223
2002 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 4,387

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 54,847

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Oyuncu 6.4 61,931

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,352

Cehennemin Ortasında
2000 Dram Oyuncu 7.0 33,598
2000 Suç Oyuncu    

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Oyuncu 6.1 55,836

Talih Üzümleri
1998 Komedi Oyuncu 5.8 2,416
1998 Western Oyuncu 7.7 1,185
1997 Aksiyon Oyuncu 5.4 60,200

Havada Panik
1997 Aksiyon Oyuncu 4.8 9,084
1997 Aksiyon Oyuncu    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 105,222

Fanatik
1996 Dram Oyuncu 5.8 39,011

Kırık Ok
1996 Aksiyon Oyuncu 6.0 79,268
1995 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,715
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 202
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 66,666

Ayak Takımı
1991 Komedi Oyuncu 7.1 3,081

Ölümün Gözleri
1990 Korku Oyuncu 6.1 4,370

Harika Şeyler
1987 Dram Oyuncu 7.1 20,919
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017