Giriş Kayıt
Yin-leung Ma

Yin-leung Ma


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Dublör, Görsel Efekt

Yin-leung Ma, yapım yöneticisi, yapımcı, dublör, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 1,508
1995 Komedi Yapımcı 6.1 335

Sixty Million Dollar Man
1995 Komedi Dublör 6.2 1,545

3 Silahşör
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 243

Kılıç Ustası
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 1,580
1985 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 92
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017