Giriş Kayıt
Yin-leung Ma

Yin-leung Ma


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Dublör, Görsel Efekt

Yin-leung Ma, yapım yöneticisi, yapımcı, dublör, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 1,508
1995 Komedi Yapımcı 6.1 335

Sixty Million Dollar Man
1995 Komedi Dublör 6.2 1,545

3 Silahşör
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 243

Kılıç Ustası
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 1,580
1985 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 92
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017