Giriş Kayıt
Yin-leung Ma

Yin-leung Ma


Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Yin-leung Ma, yapım yöneticisi, görsel efekt, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 1,508
1995 Komedi Yapımcı 6.1 335

Sixty Million Dollar Man
1995 Komedi Dublör 6.2 1,545

3 Silahşör
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 243

Kılıç Ustası
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 1,580
1985 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 92
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017