Giriş Kayıt
Yin-leung Ma

Yin-leung Ma


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Dublör, Görsel Efekt

Yin-leung Ma, yapım yöneticisi, yapımcı, dublör, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 1,508
1995 Komedi Yapımcı 6.1 335

Sixty Million Dollar Man
1995 Komedi Dublör 6.2 1,545

3 Silahşör
1994 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 243

Kılıç Ustası
1990 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.0 1,580
1985 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 92
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017