Giriş Kayıt
Helen Ma

Helen Ma (69)


Oyuncu

Hoi-Lun Ma, 28 Ekim 1947 Hong Kong doğumlu oyuncu. Lu ding ji II: Zhi shen long jiao (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hoi-Lun Ma
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1947
Doğum Yeri: Hong Kong
Diğer Bir İsmi: Hailun Ma | Hoi-lun Ma
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 68 Dram Oyuncu 4.5 72
2008 Oyuncu    
2002 55 Komedi Oyuncu 5.2 60
2000 53 Dram Oyuncu 8.0 9
1992 45 Komedi Oyuncu 7.0 1,600
1984 37 Dram Oyuncu 6.4 143
1974 27 Komedi Oyuncu    
1973 26 Aksiyon Oyuncu 7.2 230
1971 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 45
1968 21 Dram Oyuncu 7.0 13
1967 20 Aksiyon Oyuncu 6.2 40
1967 20 Macera Oyuncu 6.6 111
1967 20 Aksiyon Oyuncu 5.4 12
1966 19 Dram Oyuncu 6.5 10
1965 18 Aksiyon Oyuncu 6.1 117
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017