Giriş Kayıt
Josiane Lévêque

Josiane Lévêque (73)


Oyuncu, Senarist

Josiane Lévêque, 29 Ağustos 1943 Mantes-la-Jolie, Yvelines, Fransa doğumlu oyuncu, senarist. Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1943
Doğum Yeri: Mantes-la-Jolie, Yvelines, Fransa
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 70 Komedi Oyuncu 7.3 8,027
2004 61 Oyuncu 4.8 28
1996 53 Komedi Oyuncu    
1990 47 Komedi Oyuncu 7.2 968
1990 47 Oyuncu 3.8 8

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği
1988 45 Dram Oyuncu 7.4 28,043
1988 45 Senarist 4.5 13
1980 37 Dram Senarist 5.6 1,176

Seni Seviyorum... Ben Sevmiyorum
1976 33 Dram Oyuncu 6.1 1,307
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,782) Live by Night (6,272) Hidden Figures (5,486) Rogue One (4,933) Split (4,609) Paterson (3,834) Assassin's Creed (3,809) Patriots Day (3,604) Allied (3,377) Passengers (1,532)
Dizi Altyazıları
Legion (9,117) Arrow (5,386) The Flash (3,301) The 100 (3,299) The Expanse (3,025) Colony (2,399) Designated Survivor (2,171) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,839) The Originals (1,810)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017