Giriş Kayıt
Jean Léon

Jean Léon


Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Senarist

Jean Léon, yönetmen asistanı, yönetmen, senarist. Geçen Yıl Marienbad'da (1961), Amerikalı Amcam (1980), Acı Hatıralar (1963), Stavisky... (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J.P. Léon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1986 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 745

Hayat Bir Romandır
1983 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 647

Amerikalı Amcam
1980 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 3,453
1974 Suç Yönetmen Asistanı 6.8 1,248

Lekeli Güneş
1973 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 761
1964 Komedi Senarist
Yönetmen
5.2 39

Acı Hatıralar
1963 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 1,959
1963 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 55

Geçen Yıl Marienbad'da
1961 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 14,494

Hiroşima Sevgilim
1959 Dram Yönetmen Asistanı 8.0 20,576
1956 Suç Yönetmen Asistanı 6.7 143
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017