Giriş Kayıt
Michal Lánsky

Michal Lánsky


Editör, Oyuncu

Michal Lánsky, editör, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Editör 5.3 192
2013 Dram Editör 4.6 89

Gölgede
2012 Suç Editör    
2006 Komedi Editör 6.1 286
2005 Komedi Editör 6.2 386
2003 Komedi Oyuncu
Editör
6.8 910

Yalnızlar
2000 Komedi Editör 7.7 2,220
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,530) Legion (10,164) The 100 (8,119) Arrow (7,335) The Flash (6,252) Taboo (6,053) The Big Bang Theory (5,852) Black Sails (5,253) Suits (4,133) Vikings (4,107)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017