Giriş Kayıt
MC Lyte

MC Lyte (45)


Oyuncu

Lana M. Moorer, 11 Ekim 1971 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu. Limit Yok (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lana M. Moorer
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1971
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Lana Moorer a.k.a MC Lyte | Lana 'MC Lyte' Moorer 
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.3 372
2012 41 Belgesel Oyuncu 7.2 2,974
2009 38 Belgesel Oyuncu 7.2 19
2006 Komedi Oyuncu    
2005 34 Belgesel Oyuncu 7.5 824
2004 33 Belgesel Oyuncu    
2002 31 Dram Oyuncu 5.3 556
1997 26 Komedi Oyuncu 3.5 2,990
1990 Komedi Oyuncu 8.1 7,668

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 8,973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017