Giriş Kayıt
MC Lyte

MC Lyte (46)


Oyuncu

Lana M. Moorer, 11 Ekim 1971 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu. (2017) Rap Kraliçesi (2017), (1997) An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn (1997), (2002) Half & Half (2002), (2002) Civil Brand (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lana M. Moorer
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1971
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Lana Moorer a.k.a MC Lyte | Lana 'MC Lyte' Moorer 
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rap Kraliçesi
2017 46 Dram Oyuncu 6.5 3,943
2017 46 Komedi Oyuncu 6.4 13,811
2017 Dram Oyuncu 6.1 227
2013 Müzik Oyuncu 7.0 63
2012 41 Belgesel Oyuncu 7.2 2,974
2009 38 Belgesel Oyuncu 7.2 19
2005 34 Belgesel Oyuncu 7.5 824
2004 33 Belgesel Oyuncu    
2002 31 Dram Oyuncu 5.3 556
2002 Komedi Oyuncu 7.1 936
1997 26 Komedi Oyuncu 3.5 2,990
1994 Suç Oyuncu 7.9 1,587
1990 Komedi Oyuncu 8.1 7,938

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 9,379
Film Altyazıları
The Foreigner (7,779) The Mountain Between Us (5,312) Flatliners (5,061) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,437) Dunkirk (3,296) American Made (2,230) Kingsman: The Golden Circle (1,995) It (1,788) Victoria & Abdul (1,573)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017