Giriş Kayıt
MC Lyte

MC Lyte (46)


Oyuncu

Lana M. Moorer, 11 Ekim 1971 Queens, New York, ABD doğumlu oyuncu. (2017) Patti Cake$ (2017), (1997) An Alan Smithee Film: Burn Hollywood Burn (1997), (2002) Half & Half (2002), (2002) Civil Brand (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lana M. Moorer
Doğum Tarihi: 11 Ekim 1971
Doğum Yeri: Queens, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Lana Moorer a.k.a MC Lyte | Lana 'MC Lyte' Moorer 
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Dram Oyuncu 6.4 2,166
2017 46 Komedi Oyuncu 6.5 9,542
2017 Dram Oyuncu 6.3 204
2012 41 Belgesel Oyuncu 7.2 2,974
2009 38 Belgesel Oyuncu 7.2 19
2005 34 Belgesel Oyuncu 7.5 824
2004 33 Belgesel Oyuncu    
2002 31 Dram Oyuncu 5.3 556
2002 Komedi Oyuncu 7.1 936
1997 26 Komedi Oyuncu 3.5 2,990
1990 Komedi Oyuncu 8.1 7,864

Susam Sokağı
1969 Animasyon Oyuncu 8.2 9,271
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017