Giriş Kayıt
David Lyon

David Lyon (72)


Oyuncu

David Lyon, 16 Mayıs 1941 doğumlu oyuncu. Yeşil Parmaklar (2000) yapımıyla biliniyor.07 Haziran 2013 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1941
Ölüm Tarihi: 07 Haziran 2013
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 257
2003 Dram Oyuncu    

Yeşil Parmaklar
2000 59 Komedi Oyuncu 6.9 4,546
1996 55 Suç Oyuncu 7.3 304
1990 Dram Oyuncu 8.8 6,213
1987 46 Suç Oyuncu 5.0 142
1986 45 Gerilim Oyuncu 6.6 1,550
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,047
1983 42 Dram Oyuncu    

Harry’nin Kayboluşu
1982 41 Oyuncu 5.9 7
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,379) Passengers (9,039) Doctor Strange (5,429) Arrival (4,088) Fences (3,431) Assassin's Creed (3,291) Allied (3,129) Hacksaw Ridge (2,649) Moana (2,122) Forushande (1,714)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,145) Taboo (9,827) The 100 (9,224) Legion (8,893) The Big Bang Theory (6,600) Black Sails (6,460) Arrow (5,200) Vikings (4,107) The Expanse (3,641) The Flash (3,641)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017