Giriş Kayıt
Leora Lutz

Leora Lutz


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Oyuncu

Leora Lutz, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Lenora Lutz
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Oyuncu 7.2 14,698
2002 Dram Sanat Bölümü 4.7 175

Gül Tekniği
2002 Suç Yapım Tasarımcısı 3.8 133
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.5 3,520
2001 Dram Yapım Tasarımcısı 5.8 155
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.1 714
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,916) Doctor Strange (7,098) Allied (6,623) John Wick: Chapter 2 (5,029) Moana (5,014) Lion (3,655) Arrival (3,369) Forushande (3,181) Hacksaw Ridge (2,377) Split (2,346)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,727) Supernatural (4,844) Vikings (4,481) The Expanse (4,433) Suits (3,778) Sherlock (2,665) The Big Bang Theory (2,653) Blindspot (2,196) Arrow (2,141) Legion (2,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017