Giriş Kayıt
Ellen Lutter

Ellen Lutter


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Ellen Lutter, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. 50 İlk Öpücük (2004), Kumanda (2006), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 7,436
2015 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 32,990
2015 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.8 22,404

Büyükler 2
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 118,418

Jack ve Jill
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.4 65,524

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 187,146
2010 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 37,002

Büyükler
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 195,870

Sakar Polis
2009 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 89,828

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 167,268

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 126,766

Kumanda
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 265,747

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 140,869

Can Dostları
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 7,705

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 285,713

Asabiyim
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 181,421

Kazara Zengin
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 118,946
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Küçük Nicky
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 86,016

28 Gün
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 37,298

Süper Baba
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 173,316

Stüdyo 54
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 28,920
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,357

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 74,448

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 15,414
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,501

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 33,286

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 12,884
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 1,582
1994 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.7 9,778
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 2,152
1991 Romantik Kostüm Bölümü 6.6 4,064

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Kostüm Bölümü 4.6 25,951

Mississipi Yanıyor
1988 Suç Kostüm Bölümü 7.8 71,154

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Kostüm Bölümü 5.9 1,740
1985 Komedi Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
5.2 217
1984 Suç Kostüm Bölümü 5.6 2,107

13. Gün 2. Bölüm
1981 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.1 45,429
1980 Korku Kostüm Bölümü 4.9 2,363
1980 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.4 3,522
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017