Giriş Kayıt
Ellen Lutter

Ellen Lutter


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Ellen Lutter, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. 50 İlk Öpücük (2004), Kumanda (2006), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 7,358
2015 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 32,630
2015 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.8 22,243

Büyükler 2
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 117,647

Jack ve Jill
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.4 65,159

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 186,149
2010 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 36,870

Büyükler
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 194,741

Sakar Polis
2009 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 89,430

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 166,352

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 126,255

Kumanda
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 264,279

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 140,041

Can Dostları
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 7,705

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 284,116

Asabiyim
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 180,612

Kazara Zengin
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 118,244
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Küçük Nicky
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 85,642

28 Gün
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 37,090

Süper Baba
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 172,339

Stüdyo 54
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 28,825
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,357

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 74,093

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 15,414
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,501

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 32,848

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 12,884
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 1,582
1994 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.7 9,778
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 2,096
1991 Romantik Kostüm Bölümü 6.6 4,064

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Kostüm Bölümü 4.6 25,603

Mississipi Yanıyor
1988 Suç Kostüm Bölümü 7.8 70,710

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Kostüm Bölümü 5.9 1,740
1985 Komedi Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
5.2 217
1984 Suç Kostüm Bölümü 5.6 2,107

13. Gün 2. Bölüm
1981 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.1 44,743
1980 Korku Kostüm Bölümü 4.9 2,197
1980 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.4 3,522
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017