Giriş Kayıt
Ellen Lutter

Ellen Lutter


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Oyuncu

Ellen Lutter, kostüm tasarımcısı, kostümcü, oyuncu. 50 İlk Öpücük (2004), Kumanda (2006), Hayatım Yalan (2011), Büyükler (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 7,829
2015 Komedi Kostüm Bölümü 4.8 34,842
2015 Macera Kostüm Tasarımcısı 6.8 23,021

Büyükler 2
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.4 121,809

Jack ve Jill
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.4 67,299

Hayatım Yalan
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 191,684
2010 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 37,871

Büyükler
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 200,534

Sakar Polis
2009 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.2 91,710

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.5 170,683

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 129,082

Kumanda
2006 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 271,330

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 144,011

Can Dostları
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.0 7,705

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 291,669

Asabiyim
2003 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.2 184,651

Kazara Zengin
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 121,559
2002 Komedi Kostüm Tasarımcısı    

Küçük Nicky
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 87,698

28 Gün
2000 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 38,291

Süper Baba
1999 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 177,183

Stüdyo 54
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.8 29,467
1998 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.6 2,411

Güçlüler Bölgesi
1997 Suç Kostüm Tasarımcısı 6.9 76,135

Büyük Aşk Büyük Bela
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.8 16,114
1996 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.3 4,501

Kahraman köpek balto
1995 Animasyon Kostüm Tasarımcısı 7.1 34,409

Başımıza Gelenler
1995 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 12,884
1995 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.1 1,582
1994 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 10,540
1993 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 2,152
1991 Romantik Kostüm Bölümü 6.6 4,064

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Kostüm Bölümü 4.6 27,030

Mississipi Yanıyor
1988 Suç Kostüm Bölümü 7.8 73,319

Mahalle Çocuğu
1988 Dram Kostüm Bölümü 5.9 1,740
1985 Komedi Oyuncu
Kostüm Tasarımcısı
5.2 217
1984 Suç Kostüm Bölümü 5.6 2,107

13. Gün 2. Bölüm
1981 Korku Kostüm Tasarımcısı 6.1 47,050
1980 Korku Kostüm Bölümü 4.9 2,363
1980 Korku Kostüm Tasarımcısı 5.4 3,716
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018