Giriş Kayıt
Kent W. Luttrell

Kent W. Luttrell


Dublör, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Yapımcı

Kent W. Luttrell, dublör, Özel efekt, sanat bölümü, yapımcı. Yaban (2014), American Honey (2016), Bir Seri Katilin Anatomisi (2006), Portlandia (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kent Lutrell | Ken Lutrell | Kent W. Lutrrell | Ke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör 7.0 8,976
2016 Dram Dublör 7.0 17,241

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Dublör 7.9 94,587
2016 Komedi Dublör 3.7 4,994

Dehşet Odası
2015 Korku Dublör 7.1 59,230

Yaban
2014 Macera Dublör 7.1 94,169
2014 Aksiyon Dublör 7.3 13,674
2014 Suç Dublör 5.0 1,668

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Dublör 5.9 63,130

Geçmişin Anahtarı
2013 Fantastik Dublör 6.2 4,202

Kayıp
2012 Dram Dublör 5.9 35,929
2012 Gerilim Dublör 4.7 578

Kutsal
2012 Korku Dublör 4.2 279
2012 Korku Yapımcı
Dublör
4.6 359
2011 Komedi Dublör 7.8 14,137
2011 Dram Dublör 7.8 88,941
2009 Aile Dublör 2.8 417
2008 Aksiyon Dublör 7.9 36,126

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Dublör 6.8 17,357
2006 Suç Dublör 5.9 3,980

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Dublör 5.6 5,526

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Dublör 5.2 8,298

Kızlar Yurdu
2002 Komedi Dublör 5.4 12,269
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.5 63,284

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Dublör 6.4 34,934

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 28,204

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Dublör 4.8 31,695

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Dublör 5.8 26,404
2001 Aksiyon Dublör 5.9 231,054

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 92,635

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Dublör 5.1 69,441
2000 Suç Dublör 5.6 12,003

Aydaki Adam
1999 Biyografi Dublör 7.4 103,531
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.9 22,580

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 23,787

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 45,296
1998 Aile Dublör    
1998 Dram Dublör 7.1 59,886

Mafya
1998 Komedi Dublör 5.5 12,833
1998 Komedi Dublör 3.0 1,160

Katiller
1998 Aksiyon Dublör 6.1 23,527

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 835,449

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Dublör 6.3 179,686
1997 Macera Dublör 5.4 1,918
1997 Aksiyon Dublör 6.3 5,447

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 64,994

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 106,060
1996 Komedi Dublör 6.8 94,203

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 72,701
1996 Dram Dublör 6.4 2,161
1996 Aksiyon Dublör 3.3 1,030

Kara Koyun
1996 Komedi Dublör 6.2 30,325

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 198,490
1995 Komedi Dublör 6.1 23,088
1995 Komedi Dublör 6.7 20,337
1994 Komedi Dublör 6.3 35,604

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 153,373

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 63,122
1994 Aile Dublör 5.9 7,520

Karanlığın Ordusu
1992 Komedi Dublör 7.6 135,386

Gizli Görev
1992 Aksiyon Dublör 6.9 6,698

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Dublör 6.3 24,899
1991 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,132

Intruder'in Uçuşu
1991 Aksiyon Dublör 5.7 4,867

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.4 49,282
1990 Macera Sanat Bölümü 5.3 2,617

Benimle Kal
1986 Macera Oyuncu 8.1 287,414

Macgyver 1
1985 Aksiyon Dublör 7.7 28,950
1985 Aksiyon Dublör 7.6 1,605
Film Altyazıları
Live by Night (9,609) Why Him? (6,602) Rogue One (3,365) Resident Evil: The Final Chapter (3,344) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,115) Hidden Figures (2,018) Paterson (1,301) Split (1,244) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,160) Black Sails (4,180) Into the Badlands (3,224) Legion (2,382) The 100 (2,138) Vikings (1,832) Taken (1,539) Arrow (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017