Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kent W. Luttrell

Kent W. Luttrell


Dublör, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Yapımcı

Kent W. Luttrell, dublör, Özel efekt, sanat bölümü, yapımcı. Yaban (2014), Bir Seri Katilin Anatomisi (2006), Portlandia (2011), The Librarians (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kent Lutrell | Ken Lutrell | Kent W. Lutrrell | Ke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Dublör 8.3 12
2016 Dram Dublör 7.1 11,400

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Dublör 7.9 64,694
2016 Komedi Dublör 3.7 4,499

Dehşet Odası
2015 Korku Dublör 7.1 51,916

Yaban
2014 Macera Dublör 7.1 91,578
2014 Aksiyon Dublör 7.2 13,168
2014 Suç Dublör 5.0 1,668

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Dublör 5.9 62,365

Geçmişin Anahtarı
2013 Fantastik Dublör 6.2 4,202

Kayıp
2012 Dram Dublör 5.9 35,571
2012 Gerilim Dublör 4.7 578

Kutsal
2012 Korku Dublör 4.2 279
2012 Korku Yapımcı
Dublör
4.6 359
2011 Komedi Dublör 7.8 13,845
2011 Dram Dublör 7.8 86,565
2009 Aile Dublör 2.8 417
2008 Aksiyon Dublör 7.9 35,743

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Dublör 6.8 17,357
2006 Suç Dublör 5.9 3,980

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Dublör 5.6 5,526

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Dublör 5.2 8,189

Kızlar Yurdu
2002 Komedi Dublör 5.4 12,192
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.5 62,674

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Dublör 6.4 34,934

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 28,204

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Dublör 4.8 31,331

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Dublör 5.8 26,130
2001 Aksiyon Dublör 5.9 227,224

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 91,630

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Dublör 5.1 68,598
2000 Suç Dublör 5.6 11,878

Aydaki Adam
1999 Biyografi Dublör 7.4 102,642
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.9 22,289

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 23,300

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 44,928
1998 Aile Dublör    
1998 Dram Dublör 7.1 59,105

Mafya
1998 Komedi Dublör 5.5 12,795
1998 Komedi Dublör 3.0 1,160

Katiller
1998 Aksiyon Dublör 6.1 23,527

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 820,847

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Dublör 6.3 176,517
1997 Macera Dublör 5.4 1,918
1997 Aksiyon Dublör 6.3 5,447

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.8 64,017

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 104,676
1996 Komedi Dublör 6.8 92,394

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 72,100
1996 Dram Dublör 6.4 2,161
1996 Aksiyon Dublör 3.3 1,030

Kara Koyun
1996 Komedi Dublör 6.2 30,325

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 196,179
1995 Komedi Dublör 6.1 22,718
1995 Komedi Dublör 6.7 20,005
1994 Komedi Dublör 6.3 35,154

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 152,021

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 62,455
1994 Aile Dublör 5.9 7,446

Karanlığın Ordusu
1992 Komedi Dublör 7.6 133,912

Gizli Görev
1992 Aksiyon Dublör 6.9 6,698

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Dublör 6.3 24,614
1991 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,132

Intruder'in Uçuşu
1991 Aksiyon Dublör 5.7 4,867

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.4 48,867
1990 Macera Sanat Bölümü 5.3 2,617

Benimle Kal
1986 Macera Oyuncu 8.1 282,946

Macgyver 1
1985 Aksiyon Dublör 7.7 28,434
1985 Aksiyon Dublör 7.6 1,605
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017