Giriş Kayıt
Kent W. Luttrell

Kent W. Luttrell


Dublör, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Yapımcı

Kent W. Luttrell, dublör, Özel efekt, sanat bölümü, yapımcı. Yaban (2014), American Honey (2016), Bir Seri Katilin Anatomisi (2006), Portlandia (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kent Lutrell | Ken Lutrell | Kent W. Lutrrell | Ke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Benim Dünyam Değil
2017 Komedi Dublör 7.0 15,750
2017 Macera Dublör    
2016 Dram Dublör 7.0 21,443

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Dublör 7.9 113,589
2016 Komedi Dublör 3.7 5,384

Dehşet Odası
2015 Suç Dublör 7.0 66,011

Yaban
2014 Macera Dublör 7.1 96,889
2014 Aksiyon Dublör 7.3 14,141
2014 Suç Dublör 5.0 1,668

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Dublör 5.9 64,098

Geçmişin Anahtarı
2013 Fantastik Dublör 6.2 4,202

Kayıp
2012 Dram Dublör 5.9 36,423
2012 Gerilim Dublör 4.7 578

Kutsal
2012 Korku Dublör 4.2 279
2012 Korku Yapımcı
Dublör
4.6 359
2011 Komedi Dublör 7.8 14,416
2011 Dram Dublör 7.8 92,328
2009 Aile Dublör 2.8 417
2008 Aksiyon Dublör 7.9 36,607

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Dublör 6.8 17,357
2006 Suç Dublör 5.9 3,980

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Dublör 5.6 5,526

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Dublör 5.2 8,434

Kızlar Yurdu
2002 Komedi Dublör 5.4 12,328
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920
2002 Komedi Dublör 4.1 1,243

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.5 64,220

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Dublör 6.4 34,934

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 28,784

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Dublör 4.8 32,471

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Dublör 5.8 26,857
2001 Aksiyon Dublör 5.9 236,444

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 94,121

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Dublör 5.1 70,508
2000 Suç Dublör 5.6 12,062

Aydaki Adam
1999 Biyografi Dublör 7.4 104,812
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.9 22,954

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 24,168

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 45,903
1998 Aile Dublör    
1998 Dram Dublör 7.1 61,134

Mafya
1998 Komedi Dublör 5.5 13,077
1998 Komedi Dublör 3.0 1,160

Katiller
1998 Aksiyon Dublör 6.1 23,527

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 852,137

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Dublör 6.3 187,914

Yıldız Çocuk
1997 Macera Dublör 5.4 1,918
1997 Aksiyon Dublör 6.3 5,447

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 66,388

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 108,205
1996 Komedi Dublör 6.8 96,750

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 73,686
1996 Dram Dublör 6.4 2,161
1996 Aksiyon Dublör 3.3 1,030

Kara Koyun
1996 Komedi Dublör 6.2 31,321

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 201,969
1995 Komedi Dublör 6.2 23,911
1995 Komedi Dublör 6.7 20,869
1994 Komedi Dublör 6.3 36,254

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 155,261

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 64,058
1994 Aile Dublör 5.9 7,621

Karanlığın Ordusu
1992 Komedi Dublör 7.6 137,772
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Gizli Görev
1992 Aksiyon Dublör 6.9 6,698

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Dublör 6.3 25,391
1991 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,132

Intruder'in Uçuşu
1991 Aksiyon Dublör 5.7 4,867

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.4 50,142
1990 Macera Sanat Bölümü 5.3 2,617

Benimle Kal
1986 Macera Oyuncu 8.1 293,911

Macgyver 1
1985 Aksiyon Dublör 7.7 29,601
1985 Aksiyon Dublör 7.6 1,605
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017