Giriş Kayıt
Kent W. Luttrell

Kent W. Luttrell


Dublör, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Yapımcı

Kent W. Luttrell, dublör, Özel efekt, sanat bölümü, yapımcı. Yaban (2014), American Honey (2016), Bir Seri Katilin Anatomisi (2006), Portlandia (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kent Lutrell | Ken Lutrell | Kent W. Lutrrell | Ke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör 7.0 12,904
2016 Dram Dublör 7.0 19,854

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Dublör 7.9 106,045
2016 Komedi Dublör 3.7 5,230

Dehşet Odası
2015 Suç Dublör 7.0 63,200

Yaban
2014 Macera Dublör 7.1 95,692
2014 Aksiyon Dublör 7.3 13,944
2014 Suç Dublör 5.0 1,668

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Dublör 5.9 63,610

Geçmişin Anahtarı
2013 Fantastik Dublör 6.2 4,202

Kayıp
2012 Dram Dublör 5.9 36,206
2012 Gerilim Dublör 4.7 578

Kutsal
2012 Korku Dublör 4.2 279
2012 Korku Yapımcı
Dublör
4.6 359
2011 Komedi Dublör 7.8 14,288
2011 Dram Dublör 7.8 91,304
2009 Aile Dublör 2.8 417
2008 Aksiyon Dublör 7.9 36,373

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Dublör 6.8 17,357
2006 Suç Dublör 5.9 3,980

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Dublör 5.6 5,526

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Dublör 5.2 8,310

Kızlar Yurdu
2002 Komedi Dublör 5.4 12,328
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920
2002 Komedi Dublör 4.1 1,243

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.5 63,758

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Dublör 6.4 34,934

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 28,777

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Dublör 4.8 31,695

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Dublör 5.8 26,606
2001 Aksiyon Dublör 5.9 233,821

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 93,435

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Dublör 5.1 70,006
2000 Suç Dublör 5.6 12,058

Aydaki Adam
1999 Biyografi Dublör 7.4 104,243
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.9 22,767

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 23,965

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 45,623
1998 Aile Dublör    
1998 Dram Dublör 7.1 60,525

Mafya
1998 Komedi Dublör 5.5 12,833
1998 Komedi Dublör 3.0 1,160

Katiller
1998 Aksiyon Dublör 6.1 23,527

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 844,314

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Dublör 6.3 184,738
1997 Macera Dublör 5.4 1,918
1997 Aksiyon Dublör 6.3 5,447

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 65,718

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 107,319
1996 Komedi Dublör 6.8 95,623

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 72,886
1996 Dram Dublör 6.4 2,161
1996 Aksiyon Dublör 3.3 1,030

Kara Koyun
1996 Komedi Dublör 6.2 30,325

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 200,130
1995 Komedi Dublör 6.1 23,468
1995 Komedi Dublör 6.7 20,621
1994 Komedi Dublör 6.3 35,915

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 154,364

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 63,617
1994 Aile Dublör 5.9 7,573

Karanlığın Ordusu
1992 Komedi Dublör 7.6 136,733

Gizli Görev
1992 Aksiyon Dublör 6.9 6,698

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Dublör 6.3 25,145
1991 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,132

Intruder'in Uçuşu
1991 Aksiyon Dublör 5.7 4,867

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.4 49,765
1990 Macera Sanat Bölümü 5.3 2,617

Benimle Kal
1986 Macera Oyuncu 8.1 290,823

Macgyver 1
1985 Aksiyon Dublör 7.7 29,292
1985 Aksiyon Dublör 7.6 1,605
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017