Giriş Kayıt
Kent W. Luttrell

Kent W. Luttrell


Dublör, Özel Efekt, Sanat Bölümü, Yapımcı

Kent W. Luttrell, dublör, Özel efekt, sanat bölümü, yapımcı. Yaban (2014), American Honey (2016), Bir Seri Katilin Anatomisi (2006), Portlandia (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kent Lutrell | Ken Lutrell | Kent W. Lutrrell | Ke
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Benim Dünyam Değil
2017 Komedi Dublör 7.0 18,699
2017 Macera Dublör 7.3 136
2016 Dram Dublör 7.0 22,987

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Dublör 7.9 120,320
2016 Komedi Dublör 3.7 5,573

Dehşet Odası
2015 Suç Dublör 7.0 68,861

Yaban
2014 Macera Dublör 7.1 98,567
2014 Aksiyon Dublör 7.3 14,371
2014 Suç Dublör 5.0 1,668

Çılgın Doğumgünü
2013 Komedi Dublör 5.9 64,618

Geçmişin Anahtarı
2013 Fantastik Dublör 6.2 4,202

Kayıp
2012 Dram Dublör 5.9 36,671
2012 Gerilim Dublör 4.7 578

Kutsal
2012 Korku Dublör 4.2 279
2012 Korku Yapımcı
Dublör
4.6 359
2011 Komedi Dublör 7.8 14,604
2011 Dram Dublör 7.8 93,285
2009 Aile Dublör 2.8 417
2008 Aksiyon Dublör 7.9 36,851

Bir Seri Katilin Anatomisi
2006 Komedi Dublör 6.8 17,357
2006 Suç Dublör 5.9 3,980

Aşk Yolculuğu
2006 Komedi Dublör 5.6 5,638

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Dublör 5.2 8,454

Kızlar Yurdu
2002 Komedi Dublör 5.4 12,328
2002 Komedi Dublör 4.0 3,920
2002 Komedi Dublör 4.1 1,243

Ölümüne Takip
2002 Aksiyon Özel Efekt 5.5 64,545

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Dublör 6.4 34,934

Salako Romano
2001 Komedi Dublör 4.6 11,034

Vurgun
2001 Aksiyon Dublör 6.5 28,995

Daha Kötüsü Olamaz
2001 Komedi Dublör 5.5 12,604

Kara Şövalye
2001 Macera Dublör 4.8 32,499

Korkunç Şüphe
2001 Gerilim Dublör 5.8 27,076
2001 Aksiyon Dublör 5.9 239,168

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Dublör 7.2 94,797

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Dublör 5.1 71,061
2000 Suç Dublör 5.6 12,157

Aydaki Adam
1999 Biyografi Dublör 7.4 105,499
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.9 23,098

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Özel Efekt 5.6 24,300

Asker
1998 Aksiyon Dublör 6.0 46,179
1998 Aile Dublör    
1998 Dram Dublör 7.1 61,802

Mafya
1998 Komedi Dublör 5.5 13,091
1998 Komedi Dublör 3.0 1,160

Katiller
1998 Aksiyon Dublör 6.1 23,527

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 860,893

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Dublör 6.2 190,587

Yıldız Çocuk
1997 Macera Dublör 5.4 1,918
1997 Aksiyon Dublör 6.3 5,447

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 67,087

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Dublör 8.2 109,164
1996 Komedi Dublör 6.8 98,002

Babam Söz Verdi
1996 Komedi Dublör 5.5 74,180
1996 Dram Dublör 6.4 2,358
1996 Aksiyon Dublör 3.3 1,030

Kara Koyun
1996 Komedi Dublör 6.2 31,453

Batman Daima
1995 Aksiyon Özel Efekt 5.4 203,642
1995 Komedi Dublör 6.2 24,285
1995 Komedi Dublör 6.7 21,101
1994 Komedi Dublör 6.3 36,586

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 156,213

Uzay Yolu 7 : Yeni Nesil
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 64,590
1994 Aile Dublör 5.9 7,678

Karanlığın Ordusu
1992 Komedi Dublör 7.6 138,930
1992 Komedi Dublör 5.2 1,349

Gizli Görev
1992 Aksiyon Dublör 6.9 6,698

Merdiven Altındakiler
1991 Komedi Dublör 6.3 25,671
1991 Dram Sanat Bölümü 6.4 4,132

Intruder'in Uçuşu
1991 Aksiyon Dublör 5.7 4,867

Karanlık Adam
1990 Aksiyon Özel Efekt 6.4 50,524
1990 Macera Sanat Bölümü 5.3 2,617

Benimle Kal
1986 Macera Oyuncu 8.1 298,346

Macgyver 1
1985 Aksiyon Dublör 7.7 29,867
1985 Aksiyon Dublör 7.6 1,605
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017