Giriş Kayıt
Rod Lurie

Rod Lurie (55)


Yönetmen, Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Rod Lurie, 15 Mayıs 1962 İsrail doğumlu yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist. Son Kale (2001), Gizli Gerçekler (2008), Köpekler (2011), Zirve Mücadelesi (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1962
Doğum Yeri: İsrail
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen 7.2 618
2017 55 Gerilim Yapımcı 6.1 6,543
2016 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.8 678
2015 Aksiyon Yönetmen 7.3 5,086
2013 51 Dram Yapımcı 6.0 806
2013 51 Komedi 5.9 4,578
2013 51 Dram Yönetmen    

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Yönetmen 8.3 41,812

Köpekler
2011 49 Gerilim Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.8 28,880
2010 48 Biyografi 6.2 15,244

Suç Ağı
2008 46 Suç Yapımcı 6.6 10,125

Gizli Gerçekler
2008 46 Suç Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
7.2 32,304
2008 46 Belgesel Oyuncu 8.3 26

Şampiyonların Dirilişi
2007 45 Dram Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
6.8 18,547
2005 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.8 2,961
2003 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.3 234

Son Kale
2001 39 Aksiyon Yönetmen 6.9 60,684
2001 39 Komedi Yapımcı 7.1 678
2001 39 Gerilim Yapımcı 5.8 1,595

Zirve Mücadelesi
2000 38 Dram Yönetmen
Senarist
7.0 20,861
1999 37 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.5 2,281
1990 28 Komedi Oyuncu 5.4 65
Dizi Altyazıları
Vikings (13,502) Supernatural (5,698) Mr. Robot (5,302) The Big Bang Theory (4,541) Gotham (3,493) Game of Thrones (3,317) Arrow (2,504) The Flash (2,437) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,294) Shameless (2,262)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017