Giriş Kayıt
Steve Luport

Steve Luport


Özel Efekt, Oyuncu

Steve Luport, Özel efekt, oyuncu. Kaza Kurşunu (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), Katil Doğanlar (1994), Baş Belası (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.7 211,508

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 198,685

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Özel Efekt 7.0 306,341

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 187,271

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 26,737

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 131,424

Baş Belası
1996 Komedi Özel Efekt 6.0 126,372
1995 Macera Özel Efekt 7.6 217,030

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 179,633
1994 Aksiyon Özel Efekt 7.0 85,368
1992 Biyografi Özel Efekt 6.6 17,641

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 132,278

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 62,591

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Özel Efekt 7.2 132,879
1983 Macera Özel Efekt 5.3 3,870
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,582) Legion (9,084) Arrow (6,501) The 100 (5,906) The Flash (5,709) Black Sails (4,043) The Big Bang Theory (3,808) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,498) The Expanse (3,229)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017