Giriş Kayıt
Steve Luport

Steve Luport


Özel Efekt, Oyuncu

Steve Luport, Özel efekt, oyuncu. Kaza Kurşunu (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), Katil Doğanlar (1994), Baş Belası (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 230,428

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 205,823

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Özel Efekt 7.0 320,705

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 206,435

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 27,908

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 138,486

Baş Belası
1996 Komedi Özel Efekt 6.1 134,914
1995 Macera Özel Efekt 7.6 232,738

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 191,503
1994 Aksiyon Özel Efekt 7.0 90,953
1992 Biyografi Özel Efekt 6.6 18,203

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 140,165

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 67,764

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Özel Efekt 7.2 142,262
1983 Macera Özel Efekt 5.3 4,128
Dizi Altyazıları
Westworld (7,019) The Flash (4,586) The 100 (4,479) La casa de papel (4,241) The Expanse (2,970) Legion (2,712) Supernatural (2,360) Krypton (1,911) Colony (1,853) The Big Bang Theory (1,816)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018