Giriş Kayıt
Steve Luport

Steve Luport


Özel Efekt, Oyuncu

Steve Luport, Özel efekt, oyuncu. Kaza Kurşunu (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), Katil Doğanlar (1994), Baş Belası (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 221,547

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 201,422

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Özel Efekt 7.0 312,423

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 197,446

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 27,232

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 134,384

Baş Belası
1996 Komedi Özel Efekt 6.1 129,728
1995 Macera Özel Efekt 7.6 223,209

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 184,450
1994 Aksiyon Özel Efekt 7.0 87,580
1992 Biyografi Özel Efekt 6.6 17,641

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 135,475

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 64,763

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Özel Efekt 7.2 136,747
1983 Macera Özel Efekt 5.3 4,019
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017