Giriş Kayıt
Steve Luport

Steve Luport


Özel Efekt, Oyuncu

Steve Luport, Özel efekt, oyuncu. Kaza Kurşunu (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), Katil Doğanlar (1994), Baş Belası (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 219,106

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 200,509

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Özel Efekt 7.0 310,499

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 195,068

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 27,019

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 133,480

Baş Belası
1996 Komedi Özel Efekt 6.1 128,683
1995 Macera Özel Efekt 7.6 221,422

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 182,991
1994 Aksiyon Özel Efekt 7.0 86,876
1992 Biyografi Özel Efekt 6.6 17,641

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 134,524

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 64,096

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Özel Efekt 7.2 135,625
1983 Macera Özel Efekt 5.3 4,019
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017