Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Steve Luport

Steve Luport


Özel Efekt, Oyuncu

Steve Luport, Özel efekt, oyuncu. Kaza Kurşunu (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), Katil Doğanlar (1994), Baş Belası (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.7 209,714

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 197,995

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Özel Efekt 7.0 304,668

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 185,555

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 26,652

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 130,520

Baş Belası
1996 Komedi Özel Efekt 6.0 125,513
1995 Macera Özel Efekt 7.6 215,369

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 178,266
1994 Aksiyon Özel Efekt 7.0 84,721
1992 Biyografi Özel Efekt 6.6 17,476

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 131,293

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 62,118

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Özel Efekt 7.2 131,718
1983 Macera Özel Efekt 5.3 3,870
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017