Giriş Kayıt
Steve Luport

Steve Luport


Özel Efekt, Oyuncu

Steve Luport, Özel efekt, oyuncu. Kaza Kurşunu (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), Katil Doğanlar (1994), Baş Belası (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 224,947

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 202,891

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Özel Efekt 7.0 315,322

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 200,808

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 27,539

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 135,872

Baş Belası
1996 Komedi Özel Efekt 6.1 131,632
1995 Macera Özel Efekt 7.6 226,388

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 187,153
1994 Aksiyon Özel Efekt 7.0 88,843
1992 Biyografi Özel Efekt 6.6 18,203

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 137,208

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 65,800

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Özel Efekt 7.2 138,801
1983 Macera Özel Efekt 5.3 4,128
Film Altyazıları
The Foreigner (7,552) The Mountain Between Us (5,264) Flatliners (4,952) Stronger (3,476) Beyond Skyline (3,345) Dunkirk (3,269) American Made (2,207) Kingsman: The Golden Circle (1,977) It (1,687) Victoria & Abdul (1,484)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017