Giriş Kayıt
Steve Luport

Steve Luport


Özel Efekt, Oyuncu

Steve Luport, Özel efekt, oyuncu. Kaza Kurşunu (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), Katil Doğanlar (1994), Baş Belası (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.6 223,484

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 202,283

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Özel Efekt 7.0 314,102

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 199,390

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 27,402

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 135,187

Baş Belası
1996 Komedi Özel Efekt 6.1 130,774
1995 Macera Özel Efekt 7.6 225,050

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 185,908
1994 Aksiyon Özel Efekt 7.0 88,277
1992 Biyografi Özel Efekt 6.6 18,203

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 136,397

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 65,409

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Özel Efekt 7.2 137,877
1983 Macera Özel Efekt 5.3 4,128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017