Giriş Kayıt
Steve Luport

Steve Luport


Özel Efekt, Oyuncu

Steve Luport, Özel efekt, oyuncu. Kaza Kurşunu (2007), Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma (2008), Katil Doğanlar (1994), Baş Belası (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Özel Efekt 6.7 212,821

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Özel Efekt 6.9 199,151

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Özel Efekt 7.0 307,413

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Özel Efekt 6.0 188,587

Lanet
2005 Komedi Özel Efekt 5.0 26,737

Cehennem Silahı 4
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.6 131,986

Baş Belası
1996 Komedi Özel Efekt 6.0 126,951
1995 Macera Özel Efekt 7.6 218,325

Katil Doğanlar
1994 Suç Özel Efekt 7.3 180,446
1994 Aksiyon Özel Efekt 7.0 85,731
1992 Biyografi Özel Efekt 6.6 17,641

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Özel Efekt
Oyuncu
6.7 132,849

Yıldırım Günleri
1990 Aksiyon Özel Efekt 5.9 62,933

Cehennem Silahı 2
1989 Aksiyon Özel Efekt 7.2 133,621
1983 Macera Özel Efekt 5.3 3,870
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017